Τρίτη σερί ήττα και η οχτάδα απομακρύνεται για τον Ολυμπιακός. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και η απόφαση έχει παρθεί από τους Αγγελόπουλους, με τον Μπαρτζώκα να έχει καταλήξει στον παίχτη. Μιλάμε για ψηλό και για μεταγραφή από το πάνω ράφι. Θα έρθει για να κάνει την διαφορά.  Μιλάμε για παίχτη που θα σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού, […]

Τρίτη σερί ήττα και η οχτάδα απομακρύνεται για τον Ολυμπιακός. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και η απόφαση έχει παρθεί από τους Αγγελόπουλους, με τον Μπαρτζώκα να έχει καταλήξει στον παίχτη. Μιλάμε για ψηλό και για μεταγραφή από το πάνω ράφι. Θα έρθει για να κάνει την διαφορά. 

Μιλάμε για παίχτη που θα σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού, αν οι Αγγελόπουλοι καταφέρουν να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Και αυτή τη φορά φαίνονται όχι λόγια του αέρα, αλλά επιθυμίες που θα γίνουν πράξεις.

Για τον Ολυμπιακό ακούγονται πολλά τελευταίως και κυρίως στο επίκεντρο βρίσκεται ο Οκτάβιους Ελις. Ο Αμερικάνος σέντερ δεν παίζει άσχημα, αλλά όσοι τον κρίνουν, θεωρούν ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται κάτι πιο δυναμικό σε αυτή την θέση. Έναν παίκτη σαν τον Γεκίρι της Μπασκόνια ή σαν τον Γκουντάιτις της Ζενίτ. Έναν πολύ ψηλό σέντερ, δηλαδή, που να δίνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον Μάρτιν.

Στον αγώνα με τη Βαλένθια Μάρτιν και Έλις βγήκαν από το γήπεδο δίχως να μαζέψουν αμυντικό ριμπάουντ! Ο Ολυμπιακός, με το ρόστερ που έχει συνολικά, άξιζε να διαθέτει μια πιο… γεμάτη φροντ λάιν.

Από ΝΒΑ θα προέρχεται ο νέος παίχτης του Ολυμπιακού και έρχεται για να κάνει την μεγάλη διαφορά. Λεφτά υπάρχουν μετά και τα έσοδα από τον Ποκουσέφσκι, και η οικονομική υπέρβαση θα γίνει. 

Άλλωστε για τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν χρειάζονται και οι ανάλογοι παίχτες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ