Η ομάδα της Π.Γ.Δ.Μ βρήκε ένα ασυνήθιστο τρόπο να βάλει δύσκολα στους επιθετικούς της Τότεναμ. Μες την τρέλα! Η Τότεναμ ζήτησε να αντικατασταθούν τα γκολπόστ της Σκέντιτζα επειδή ήταν «πολύ μικρά» Ο Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ αναγκάστηκε να υποβάλει μια ασυνήθιστη καταγγελία πριν από την έναρξη του αγώνα και την νίκη της ομάδας του στο […]

Η ομάδα της Π.Γ.Δ.Μ βρήκε ένα ασυνήθιστο τρόπο να βάλει δύσκολα στους επιθετικούς της Τότεναμ. Μες την τρέλα!

Η Τότεναμ ζήτησε να αντικατασταθούν τα γκολπόστ της Σκέντιτζα επειδή ήταν «πολύ μικρά»

Ο Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ αναγκάστηκε να υποβάλει μια ασυνήθιστη καταγγελία πριν από την έναρξη του αγώνα και την νίκη της ομάδας του στο Europa League στην ΠΓΔΜ.

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε ότι η Τότεναμ ζήτησε να αντικατασταθεί το τέρμα  της Σκέντιτγια επειδή ήταν “5εκ μικρότερα”. Η Τότεναμ πέρασε στην φάση των πλέι-οφ του Γιουρόπα,λιγκ κια θα παίξει εναντίον της Μακάμπι Χάιφα την επόμενη εβδομάδα.

Την Πέμπτη κέδισε τη Σκέντιγια στον τρίτο προκριματικό γύρο στην ΠΓΔΜ. Ο Έρικ Λαμέλα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μουρίνιο μόλις στο 5΄λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο παιχνίδι και τελικά ισοφάρισαν με τον Βαλμίρ Νάφι.

Ωστόσο, η Τότεναμ ανέκτησε το προβάδισμα με τον Σον που συνεχίζει να είναι καυτός στο 70ο λεπτό,και στην συνέχεια ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε τη νίκη με 3-1 για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Ο Μουρίνιο είδε την ομάδα του να κερδίζει σε ένα ακόμη παιχνίδι μετά το 5-2 επί της  Σαουθάμπτον το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αλλά αυτό που θα μείνει στην ιστορία από αυτόν τον αγώνα είναι το μικρότερο τέρμα της Σκεντίγια.

Γάτα όμως ο Μουρίνιο, και είδε την απάτη!

https://www.youtube.com/watch?v=XzlCayiF5Yw

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Uncategorized

“gerçek Parayla En Iyi Slot Makineleri Empieza Spor Bahisler