Στο τέλος το Europa League το κερδίζει η Σεβίλλη. 2006. 2007. 2014. 2015. 2016. 2020. Αλλά για την φετινή χρονιά είναι οριστικό. Δεν θα το πάρει η Σεβίλλη του EUROPA LEAGUE. Και όχι δεν είδαμε κάποιο όνειρο. Απλά η Σεβίλλη προκρίθηκε ήδη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Και βρήκε ευκαιρία να τους τρολάρει όλους […]

Στο τέλος το Europa League το κερδίζει η Σεβίλλη. 2006. 2007. 2014. 2015. 2016. 2020. Αλλά για την φετινή χρονιά είναι οριστικό. Δεν θα το πάρει η Σεβίλλη του EUROPA LEAGUE. Και όχι δεν είδαμε κάποιο όνειρο. Απλά η Σεβίλλη προκρίθηκε ήδη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Και βρήκε ευκαιρία να τους τρολάρει όλους με ένα Twiit.

Η Σεβίλλη κέρδισε εκτός έδρας την Κρασνοντάρ, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με το διπλό της Τσέλσι, με αποτέλεσμα να προκριθεί στους “16” του Champions League, ήδη μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων.

Η πρόκριση της ισπανικής ομάδας στην επόμενη φάση συνεπάγεται την αδυναμία υπεράσπισης των σκήπτρων στο Europa League, το οποίο πριν από μερικούς μήνες κατέκτησε για έκτη φορά την τελευταία δεκαπενταετία. Κάτι που, αν μη τι άλλο, αποτελεί ένα “συν” για όλους τους υπόλοιπους διεκδικητές, όπως αφουγκράζεται κι ο ισπανικός σύλλογος.

Γι αυτό προέβησαν σε ένα χιουμοριστικό τουίτ λίγα λεπτά μετά την πρόκριση στους “16” του Champions League.

“Έτσι κάνουν όλοι στο Europa League αυτή την στιγμή”
 ανέφερε το μήνυμα της Σεβίλλης, που επεξηγούσε την επιλογή του GIF που το συνόδευε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν