O διεθνής Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν  έχει μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή σε νοσοκομείο και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, και υποβάλλεται σε αναλυτικές εξετάσεις, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η αιτία που προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί είναι ακόμα πολύ επιφυλακτικοί, ακριβώς γιατί οι εξετάσεις δείχνουν πολύ καλές, αλλά ακόμα δεν έχουν […]

O διεθνής Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν  έχει μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή σε νοσοκομείο και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, και υποβάλλεται σε αναλυτικές εξετάσεις, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η αιτία που προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί είναι ακόμα πολύ επιφυλακτικοί, ακριβώς γιατί οι εξετάσεις δείχνουν πολύ καλές, αλλά ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την αιτία που προκάλεσε το μεγάλο πρόβλημα στην καρδιά του Κρίστιαν Έρικσεν.

 Η πρώτη φωτογραφία και το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο! 

Κάτι που όπως καταλαβαίνουμε είναι απαραίτητο, έτσι ώστε οι γιατροί να μπορούν να έχουν άποψη για το μέλλον του ποδοσφαιριστή της Ίντερ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αναρρώνει και έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας που είχε το Σάββατο. Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής ανάρτησε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα για την στήριξη της Εθνικής ομάδας της Δανίας. Μάλιστα, τόνισε πως θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, όμως προς το παρόν από τις κερκίδες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ