Πρωτοφανή γεγονότα στον αγώνα Παρί – Μπασακσεχίρ με την Τούρκικη ομάδα να φεύγει από το γήπεδο. Οι Τούρκοι είπαν ότι ο τέταρτος διαιτητής αποκάλεσε τον βοηθό προπονητή της Μπασακσεχίρ “νέγρο”. Δεν στέκουν σε καμία ποδοσφαιρική λογική τα γεγονότα που έγιναν και η ΟΥΕΦΑ ψάχνει να βρει τι ακριβώς εχει συμβεί. Από μεριά της η UEFA […]

Πρωτοφανή γεγονότα στον αγώνα Παρί – Μπασακσεχίρ με την Τούρκικη ομάδα να φεύγει από το γήπεδο. Οι Τούρκοι είπαν ότι ο τέταρτος διαιτητής αποκάλεσε τον βοηθό προπονητή της Μπασακσεχίρ “νέγρο”. Δεν στέκουν σε καμία ποδοσφαιρική λογική τα γεγονότα που έγιναν και η ΟΥΕΦΑ ψάχνει να βρει τι ακριβώς εχει συμβεί.

Από μεριά της η UEFA κλήθηκε να δώσει τις δικές της απαντήσεις, μέσα από επίσημη ενημέρωσή της. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως μετά από αυτό το περιστατικό και έπειτα από συνεννόηση με τις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί αλλαγή του 4ου διαιτητή.

Μάλιστα, τονίζει πως το Θα διερευνήσει διεξοδικά το ζήτημα και τα όσα ειπώθηκαν, πριν σημειωθεί αυτή η μεγάλη ένταση.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι το Παρί-Μπασακσεχίρ που διεκόπη μετά την αποχώρηση των Τούρκων για “ρατσιστική” αναφορά του τέταρτου διαιτητή, θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19:55) με άλλη διαιτητική τετράδα.

Αδιανόητες σκηνές στο Παρίσι: στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν- Μασάκσεχιρ ο βοηθός προπονητή των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα, και μετά ακολούθησε… ροντέο.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Πιερ Γουεμπό, ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης τον αποκάλεσε «νέγρο», με αποτέλεσμα σύσσωμη η ομάδα της Τουρκίας να φεύγει για τ’ αποδυτήρια εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Πιερ Γουεμπό “τρελάθηκε”, υποστηρίζοντας ότι ο Ρουμάνος ρέφερι τον αποκάλεσε νέγρο και στη συνέχεια τον απέβαλε.

Image

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης της τουρκικής ομάδας, Ντεμπά Μπα, πήγε στους παίκτες της Παρί και τους εξήγησε την απαράδεκτη κίνηση του διαιτητή, με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ να παίρνουν το μέρος τους.

Ο Καμερουνέζος βοηθός του προπονητή της Μπασακσεχίρ φώναζε στον Ρουμάνι διαιτητή: “Why you said negro?;”. Δηλαδή: “Γιατί με είπες νέγρο;”.

Στον αγωνιστικό χώρο κατέβηκε κι ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, αλλά και ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ