Ο κατά πολλούς κορυφαίος διαιτητής στην χώρα, Τάσος Σιδηρόπουλος έκανε μια γκάφα ολκής στο ματς Σίτι – Παρί που… γέλασε όλη η Ευρώπη! Ο Έλληνας διαιτητής ήταν τέταρτος στην αναμέτρηση που έγινε στην Αγγλία. Λίγα λεπτά πριν το τέλος, είπε να γίνει… πρωταγωνιστής. Κλέβοντας λίγη απ’ τη δόξα των «Πολιτών» του Γκουαρδιόλα. Φυσικά, η ομάδα […]

Ο κατά πολλούς κορυφαίος διαιτητής στην χώρα, Τάσος Σιδηρόπουλος έκανε μια γκάφα ολκής στο ματς Σίτι Παρί που… γέλασε όλη η Ευρώπη!

Ο Έλληνας διαιτητής ήταν τέταρτος στην αναμέτρηση που έγινε στην Αγγλία. Λίγα λεπτά πριν το τέλος, είπε να γίνει… πρωταγωνιστής. Κλέβοντας λίγη απ’ τη δόξα των «Πολιτών» του Γκουαρδιόλα. Φυσικά, η ομάδα του Ισπανού πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Όμως, ο Σιδηρόπουλος έκανε μια επική γκάφα. Δίπλα του ετοιμαζόταν να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Αγκουέρο, ο οποίος φορά το «10». Εκτός ματς αναμένονταν να βγει ο Φιλ Φόντεν, με το «47».

Όταν όμως σηκώθηκε η ταμπέλα, ο Αγκουέρο δεν ήξερε αν πρέπει να γελάσει, ή να αντιδράσει αλλιώς. Ο Σιδηρόπουλος έβαλε σωστά το νούμερο του Φόντεν, όμως αντί για το «10», έβαλε το «9».

Ο επιθετικός της Σίτι, απλά τον διόρθωσε, με τον Έλληνα ρέφερι να το αλλάζει άμεσα. Όμως, τον «σκοπό» του τον πέτυχε, καθώς έγινε viral σε όλη την Ευρώπη!

Δείτε:

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ