Ακόμη μία νίκη επί της Γερμανία ςπανηγύρισαν οι Γάλλοι. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και φιναλίστ του προηγούμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και τον πήραν με περίεργο τρόπο. Ενώ σκόραραν δύο φορές με Μπαπέ (66′), Μπενζεμά (85′), τα γκολ τους δεν μέτρησαν. Φρόντισε όμως ο Χούμελς να τους χαρίσει το τρίποντο, χάρη σε ένα […]

Ακόμη μία νίκη επί της Γερμανία ςπανηγύρισαν οι Γάλλοι.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και φιναλίστ του προηγούμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και τον πήραν με περίεργο τρόπο. Ενώ σκόραραν δύο φορές με Μπαπέ (66′), Μπενζεμά (85′), τα γκολ τους δεν μέτρησαν. Φρόντισε όμως ο Χούμελς να τους χαρίσει το τρίποντο, χάρη σε ένα περίεργο αυτογκόλ με το καλάμι, που ήταν και το τρίτο μέχρι τώρα στη διοργάνωση, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ γενικότερα (σ.σ.: σε κανένα άλλο τουρνουά δεν μπήκαν περισσότερα από τρία).

Το 1-0 των Γάλλων

Στην επανάληψη τα Πάντσερ ανέβασαν κατακόρυφα τον ρυθμό τους, αλλά δεν μπορούσαν να πατήσουν στην περιοχή του Γιορίς. Είχαν την κατοχή μπάλας στο 57%, ήταν πιο παθιασμένοι, μα όλ’ αυτά δεν μετουσιώθηκαν σε καθαρές φάσεις για γκολ. Αντιθέτως, ο Ραμπιό ήταν εκείνος που άγγιξε το γκολ, σημαδεύοντας το δοκάρι (52′). Η απάντηση ήρθε δύο λεπτά αργότερα με το ωραίο σκαστό του Γκνάμπρι (άουτ).

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Κιμπεμπέ, Βαράν, Ερναντές, Καντέ, Ραμπιό, Πογκμπά, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Μπενζεμά (89′ Τολισό)

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Γκίντερ (87′ Τσαν), Κίμιχ, Γκόσενς (89′ Φόλαντ), Γκουντογκάν, Κρόος, Μίλερ, Χάβερτς (74′ Σανέ), Γκνάμπρι (74′ Βέρνερ).

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ