Ριάλιτι με παίκτες στο διάστημα…έρχεται….. ΤΟ ‘’Galactic Comb’’ θέλει να διοργανώσει τουρνουά MMA στο διάστημα όπου οι μαχητές θα παλεύουν χωρίς βαρύτητα. Το ανατρεπτικό νέο πρότζεκτ σίγουρα έκανε πολλούς να εκπλαγούν. Με τον γνωστό παραγωγό Αντρέα Ιερβολίνο  να αναλαμβάνει όλο το πρωτότυπο εγχείρημα. Ο ίδιος ανακοίνωσε οτι  πρόκειται στην ουσία για ένα ριάλιτι με τη συμμετοχή 40 […]

Ριάλιτι με παίκτες στο διάστημα…έρχεται….. ΤΟ ‘’Galactic Comb’’ θέλει να διοργανώσει τουρνουά MMA στο διάστημα όπου οι μαχητές θα παλεύουν χωρίς βαρύτητα. Το ανατρεπτικό νέο πρότζεκτ σίγουρα έκανε πολλούς να εκπλαγούν.

Με τον γνωστό παραγωγό Αντρέα Ιερβολίνο  να αναλαμβάνει όλο το πρωτότυπο εγχείρημα.

Ο ίδιος ανακοίνωσε οτι  πρόκειται στην ουσία για ένα ριάλιτι με τη συμμετοχή 40 παλαιστών που θα πάρουν μέρος σε ένα προκριματικό γύρο με τους νικητές να κερδίζουν την ευκαιρία να παλέψουν σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας σε μια ειδικά σχεδιασμένη κάψουλα έξω από την ατμόσφαιρα της Γης.

Μία παραγωγή που χρειάζεται σίγουρα ιδιαίτερο επιστημονικό δυναμικό.

Ο Ιερβολίνο τόνισε ότι έχει μαζί του μια ομάδα επιστημόνων με προϋπηρεσία στην Space X όπως επίσης μηχανικούς διαστημικών πυραύλων, αστροφυσικούς και αστρονόμους.

https://twitter.com/JESnowden/status/1389575145023492101

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για UFC

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για WWE

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα