Ο θρύλος της πυγμαχίας, Floyd «Money» Mayweather έχει κόντρα με τον γνωστό YouTuber, Logan Paul, ενώ όπως φαίνεται δίνουν ραντεβού στο ρινγκ. Το θέμα της μάχης τους είχε… εξασθενίσει λίγο. Όμως, πλέον παίζει παντού και άπαντες ασχολούνται με τη μεγάλη «μάχη», Mayweather vs Logan. Ο εν λόγω αγώνας ακουγόταν πως θα πραγματοποιούνταν τον Φλεβάρη, όμως […]

Ο θρύλος της πυγμαχίας, Floyd «Money» Mayweather έχει κόντρα με τον γνωστό YouTuber, Logan Paul, ενώ όπως φαίνεται δίνουν ραντεβού στο ρινγκ.

Το θέμα της μάχης τους είχε… εξασθενίσει λίγο. Όμως, πλέον παίζει παντού και άπαντες ασχολούνται με τη μεγάλη «μάχη», Mayweather vs Logan.

Ο εν λόγω αγώνας ακουγόταν πως θα πραγματοποιούνταν τον Φλεβάρη, όμως θα γίνει προς τον Ιούνιο, κοντά ή την ίδια μέρα με το Lopez-Kambosos.

Να θυμίσουμε πως ο αγώνας κλείστηκε, μετά την πρόκληση του Paul μέσω social media. Ο ίδιος έγραψε για το 50-0 σερί του Mayweather «…50-1». Με τον πολυνίκη πυγμάχο να τον απειλεί, λέγοντάς του πως θα έχει την ίδια τύχη με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στον μεταξύ τους αγώνα το 2017.

Δείτε την κάρτα που ήταν προγραμματισμένη για τον Φλεβάρη:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ