Θύμιζε ατμόσφαιρα γηπέδου από τα παλιά (προ κορονοιού) στην Αγία Πετρούπολη στον αγώνα Ζενίτ – Λάτσιο με τους 18.000 οπαδούς της ρωσικής ομάδας να έχουν δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα στη «Zenit Arena» και σημείο αναφοράς ήταν ένα φανταστικό coreo! Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κάνει πλήρη χρήση του δικαιώματος που έχει από την UEFA να διαθέσει το 30% των […]

Θύμιζε ατμόσφαιρα γηπέδου από τα παλιά (προ κορονοιού) στην Αγία Πετρούπολη στον αγώνα Ζενίτ – Λάτσιο με τους 18.000 οπαδούς της ρωσικής ομάδας να έχουν δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα στη «Zenit Arena» και σημείο αναφοράς ήταν ένα φανταστικό coreo!

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κάνει πλήρη χρήση του δικαιώματος που έχει από την UEFA να διαθέσει το 30% των εισιτηρίων της.

Έτσι, απόψε στη «Ζενίτ Αρένα» δίνουν το παρών στον αγώνα με τη Λάτσιο για την 3η αγωνιστική του Champions League περίπου 18.000 φίλαθλοι

Η θερμοκρασία εκτός γηπέδου είναι 8 βαθμοί, όμως μέσα στο γήπεδο επειδή έχει κλείσει η οροφή η θερμοκρασία είναι 15 βαθμοί.

Την παράσταση πάντως για άλλη μια φορά έκλεψαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ζενίτ με άλλο ένα πανέμορφο coreo που έγραφε «Welcome to St. Petersburg» (Καλώς ήρθατε στην Αγία Πετρούπολη).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ