Η Ισπανία στην τελευταια αγωνιστική των ομίλων στο Nations League ήθελε την νίκη απέναντι στην Γερμανία για την πρωτιά του ομίλου. Αλλά οι Φούριας Ρόχας μπήκαν στον αγώνα σαν αφηνιασμένοι ταύροι και διέλυσαν τα πάντσερ με εξωπραγματικό για Εθνική Γερμανίας 6-0. Τελευταία φορά που είχε χάσει 6-0 ήταν το… 1931 από την Αυστρία. Χατ τρικ […]

Η Ισπανία στην τελευταια αγωνιστική των ομίλων στο Nations League ήθελε την νίκη απέναντι στην Γερμανία για την πρωτιά του ομίλου. Αλλά οι Φούριας Ρόχας μπήκαν στον αγώνα σαν αφηνιασμένοι ταύροι και διέλυσαν τα πάντσερ με εξωπραγματικό για Εθνική Γερμανίας 6-0. Τελευταία φορά που είχε χάσει 6-0 ήταν το… 1931 από την Αυστρία. Χατ τρικ ο Φεράν Τόρες

Στο παρελθόν είχε δεχτεί άλλες επτά φορές τρία γκολ στο ημίχρονο η Γερμανία, αλλά ποτέ όμως σε επίσημο παιχνίδι. Αλλά τώρα θα πρέπει όμως να αισθάνεται και χαρούμενη, καθώς η απίστευτη Ισπανία, στην πιο μεστή εμφάνισή της μετά την κατάκτηση του EURO 2012, θα μπορούσε να της βάλει πολύ περισσότερα γκολ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "adidas"

Στο υποτιθέμενο ντέρμπι, που θα έκρινε ποια ομάδα θα έπαιρνε το εισιτήριο για το Final 4 του Nations League, η Ισπανία διέσυρε με σκορ 6-0 τη Γερμανία στη Σεβίλλη και πήρε την πρώτη θέση στο Group D της League A. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο 20χρονος Φεράν Τόρες, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ τα άλλα τρία γκολ πέτυχαν οι Μοράτα, Ρόντρι και Οριαθάμπαλ.

Οι «φούριας ρόχας» πραγματοποίησαν διαστημική εμφάνιση και όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, θα μπορούσαν να ταπεινώσουν ακόμη περισσότερο τα «πάντσερ», που δεν… εμφανίστηκαν στο γήπεδο και γνώρισαν μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας τους. Οι γηπεδούχοι είχαν 22(!) τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 10 στον στόχο, έναντι μόλις 2(!) των φιλοξενούμενων, που δεν είχαν καμία εντός εστίας.

Βαθμολογία
1. Ισπανία    11 (13-3)
2. Γερμανία    9 (10-13)
3. Ουκρανία    6 (5-10)
4. Ελβετία    3 (6-8)
* Ουκρανία, Ελβετία με ματς λιγότερο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ