Αδιανόητες σκηνές στο Παρίσι: στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν- Μασάκσεχιρ ο βοηθός προπονητή των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα, και μετά ακολούθησε… ροντέο. Διακοπή του αγώνα χιλιάδες δηλώσεις και ευτυχώς ο αγώνας ξεκίνησε με μια μέρα καθυστέρηση και ο Νειμάρ φρόντισε να μας κάνει να ασχοληθούμε ξανά με την μπάλα και […]

Αδιανόητες σκηνές στο Παρίσι: στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν- Μασάκσεχιρ ο βοηθός προπονητή των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα, και μετά ακολούθησε… ροντέο.

Διακοπή του αγώνα χιλιάδες δηλώσεις και ευτυχώς ο αγώνας ξεκίνησε με μια μέρα καθυστέρηση και ο Νειμάρ φρόντισε να μας κάνει να ασχοληθούμε ξανά με την μπάλα και να αφήσουμε στους ειδικούς να εξετάσουν τι ‘εγινε και ποιος φταίει στα χθεσινά γεγονότα.
Ο Διεθνής Βραζιλιάνος που φέτος κάνει ίσως την καλύτερη χρονιά του στην Ευρώπη στο 21ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα νίκης στην Παρί με ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ.  Αφού πήρε την μπάλα από τον Βεράτι και απέφυγε με ποδιά τον αντίπαλο του, στην συνεχεία και κάτω από πίεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα πολύ καλοζυγισμένο πλασέ.

https://twitter.com/enfumettez/status/1336733550721306625

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ