O διεθνής Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν  έχει μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή σε νοσοκομείο και η κατάσταση του μόλις σταθεροποιήθηκε υποβλήθηκε σε αναλυτικές εξετάσεις, για να  βρεθεί η αιτία που προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς. Έβαλε βηματοδότη Οι γιατροί τελικά αποφάσισαν για τον Δανό ποδοσφαιριστή να του τοποθετήσουν βηματοδότη καθώς η κατάστασή του τον χρήζει απαραίτητο. […]

O διεθνής Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν  έχει μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή σε νοσοκομείο και η κατάσταση του μόλις σταθεροποιήθηκε υποβλήθηκε σε αναλυτικές εξετάσεις, για να  βρεθεί η αιτία που προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς.

Έβαλε βηματοδότη

Οι γιατροί τελικά αποφάσισαν για τον Δανό ποδοσφαιριστή να του τοποθετήσουν βηματοδότη καθώς η κατάστασή του τον χρήζει απαραίτητο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν. υποβλήθηκε τελικά χθες  σε επέμβαση, και του τοποθετήθηκε ο εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής, και μετά ένα δύο 24ωρα θα βγει από το νοσοκομείο.

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Κρίστιαν Έρικσεν!

Χαρακτηριστική η δήλωση του: Είμαι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του ποδοσφαιριστή της Ίντερ θα πρέπει να το ξεχάσουμε, αφού όλες οι διοργανώσεις αλλά και τα πρωταθλήματα απαγορεύουν την συμμετοχή ποδοσφαιριστών με εμφύτευμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ