Μόλις οχτώ ήμερες πριν την έναρξη των αγώνων ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας για τους προκριματικούς αγώνες του EUROBASKET 2022. Κάλιο αργά παρά ποτέ με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου τη Λετονία στις 19:00, ενώ την Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα παίξει με τη Βουλγαρία, ξανά […]

Μόλις οχτώ ήμερες πριν την έναρξη των αγώνων ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας για τους προκριματικούς αγώνες του EUROBASKET 2022. Κάλιο αργά παρά ποτέ με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου τη Λετονία στις 19:00, ενώ την Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα παίξει με τη Βουλγαρία, ξανά στις 19:00.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πρώτο στον όμιλο με ρεκόρ 2-0, ενώ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει ανακοινώσει τους παίκτες που θα παλέψουν για μια θέση στη δωδεκάδα των δύο επερχόμενων αγώνων.

Οι δεκατέσσερις παίκτες που είδαν το όνομά τους στη λίστα των επιλογών του Σκουρτόπουλου είναι οι εξής: Γιάννης Αγραβάνης (Χαρίλαος Τρικούπης), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας Πάτρας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας Πάτρας), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας Πάτρας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας Πάτρας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Βασίλης Τολιόπουλος (Ιωνικός Νίκαιας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ).

Υπενθυμίζουμε πως τα δύο ματς θα διεξαχθούν στη «φούσκα» του Σαράγεβο, καθώς η FIBA αποφάσισε για τους αγώνες του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου να γίνουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик