Euro 2020: Μια φοβισμένη Ιταλία που θύμισε παλιές εποχές και μια ανώτερη Ισπανία τα έδωσαν όλα για να πάνε στον μεγάλο τελικό αλλά η ομάδα του Μαντσίνι πιο τυχερή στα πέναλτι πέταξε έξω την Ισπανία που έπαιζε με την τύχη της. Τρίτη φορά σερί  να βρει την προκριση εκτός κανονικής διάρκειας πήγαινε πολύ. Στην κανονική […]

Euro 2020: Μια φοβισμένη Ιταλία που θύμισε παλιές εποχές και μια ανώτερη Ισπανία τα έδωσαν όλα για να πάνε στον μεγάλο τελικό αλλά η ομάδα του Μαντσίνι πιο τυχερή στα πέναλτι πέταξε έξω την Ισπανία που έπαιζε με την τύχη της. Τρίτη φορά σερί  να βρει την προκριση εκτός κανονικής διάρκειας πήγαινε πολύ.

Στην κανονική διάρκεια στο 60ο λεπτό ο Κιέζα πήρε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ με το δεξί έβαλε μπροστά την Ιταλία και πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Στο 80ο λεπτό οι “ρόχας” ισοφάρισαν με τον Μορατά που μετά από ωραία συνεργασία μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε άψογα τον Ντοναρούμα.

Προσεκτικά οι δύο ομάδες στην παράταση με την Ισπανία να είναι καλύτερη.

Ο Ντοναρούμα την έστειλε στον τελικό

Ιταλία – Ισπανία : 4-2 πεν. (1-1) 

O Ζοζέ Μουρίνιο πήρε θέση για το ντέρμπι των ημιτελικών ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία. Ο Πορτογάλος είχε πει πως η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο αλλά δεν νομίζουμε να έβλεπε και πέναλτι.

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία, στο πλαίσιο της φάσης των ημιτελικών του Euro 2020.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ