EURO 2020: Σε ένα κατάμεστο Γουέμπλεϊ έγινε ο μεγάλος τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 μεταξύ Ιταλίας – Αγγλίας. Ούτε τώρα κατάφερε η Αγγλία να φέρει το Ευρωπαϊκό στο σπίτι της και ας έπαιζε στο σπίτι της με τον κόσμο της δίπλα. Οι Ιταλοί είχαν τον τρόπο και στα πέναλτι με ένα καταπληκτικό Ντοναρούμα να πάρουν […]

EURO 2020: Σε ένα κατάμεστο Γουέμπλεϊ έγινε ο μεγάλος τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 μεταξύ Ιταλίας – Αγγλίας.

Ούτε τώρα κατάφερε η Αγγλία να φέρει το Ευρωπαϊκό στο σπίτι της και ας έπαιζε στο σπίτι της με τον κόσμο της δίπλα. Οι Ιταλοί είχαν τον τρόπο και στα πέναλτι με ένα καταπληκτικό Ντοναρούμα να πάρουν το Ευρωπαϊκό κύπελλο.

Ο πρωταγωνιστής και σκόρερ του τελικού του Euro 2016, Έντερ, είχε μεταφέρει το βαρύτιμο τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο, για να το πάρουν οι Ιταλοί και να αφήσουν στην ποδοσφαιρική τους μιζέρια τους Άγγλους. Γιατί τελικά η Εθνική Αγγλίας παραμένει ανύπαρκτη και άτιτλη στην Ευρώπη.

Ο αγώνας – Ιταλία – Αγγλία 1-1

Η Αγγλία ευτύχησε να προηγηθεί από πολύ νωρίς με τον Σο στο 2′ λεπτό και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως τον αγώνα .

Η Αγγλία είχε τον έλεγχο και η Ιταλία ήταν εκτός ρυθμού. Χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή στιγμή των Ιταλών ήταν στο 35′ με ένα σουτ του Κιέζα. Η Αγγλία μπήκε δυνατά , πέτυχε γκολ και στη συνέχεια κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ιταλίας ήταν οι πλάγιοι μπακ. Ο Εμερσον έκανε πολλα λάθη και από την άλλη ο  Ντι Λορέντσο δεν ανέβαινε ποτέ, όπως και σε κανένα ματς του Euro

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αλλαγή του σκηνικού στον αγώνα.

Η Ιταλία μπήκε πολύ δυνατά και αναζητούσε συνεχώς την ισοφάριση, σε αντίθεση με την Αγγλία που είχε κρατήσει παθητικό ρόλο. Η Ιταλία ακόμα και μετά την ισοφάριση ήταν η ομάδα που έψαχνε το γκολ της νίκης.

Από νωρίς στο 2′ λεπτό το πρώτο γκολ στον μεγάλο τελικό

Ο Τρίπιερ) συνεργάστηκε με τον (Σο. Τρομερή η αντεπίθεση των Αγγλων που έτρεξαν με τρεις πάσες όλο το γήπεδο. Τρομερή σέντρα ο Τρίπιερ ο Σό με όμορφο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα με 1-0 στην Αγγλία.

Ισοφάρισε η Ιταλία με τον Μπονούτσι

Δεύτερος παίκτης της Γιουβέντους που βλέπουμε να σκοράρει σε τελικό μετά τον Πλατινί

Η Ιταλία πέτυχε το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης με τον Μπονούτσι, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από κεφαλιά του Βεράτι.

Μετά από κόρνερ του ρώτη κεφαλιά ο Κριστάντε, ο Μπονούτσι δεν μπόρεσε στην αρχή. Αλλά  η κεφαλιά του Βεράτι στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπονούτσι κάνει την ισοφάριση. Το τελευταίο γκολ του Μπονούτσι με την Ιταλία ήταν κόντρα στην Ελλάδα στις 8 /7/ 2019.

Τίποτα στην παράταση

Στην παράταση μοιρασμένη η εικόνα του αγώνα με τις ομαδες να είναι προσεκτικές στα αμυντικά τους καθήκοντα και τελικά οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι.

Όλη η διαδικασία των πέναλτι

Από το 1976 είχε να κριθεί Ευρωπαϊκός τελικός στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ντοναρούμα που απέκρουσε τρία πέναλτι έδωσε την κούπα στην Ιταλία, αλλά και οι επιλογές του Σάουθγκειτ αποδέχτηκαν λάθος. Έβαλε στο 120′ Σάντσο και Ράσφορντ και αστόχησαν στα πέναλτι

Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик