EURO 2020: Χθες είχαμε πρεμιέρα στην διοργάνωση του EURO 2020 και εκτός του αγώνα Ιταλίας – Τουρκίας και το αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε και αρκετά πικάντικα από την πρεμιέρα της διοργάνωσης. Ντιλέτα Λεότα, «φτερωτός θεός», Ινσίνιε οδηγός του τηλεκατευθυνόμενου στην τελετή έναρξης και πολλά άλλα που «κέρδισαν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην πρεμιέρα του EURO.’ Με […]

EURO 2020: Χθες είχαμε πρεμιέρα στην διοργάνωση του EURO 2020 και εκτός του αγώνα Ιταλίας – Τουρκίας και το αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε και αρκετά πικάντικα από την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ντιλέτα Λεότα, «φτερωτός θεός», Ινσίνιε οδηγός του τηλεκατευθυνόμενου στην τελετή έναρξης και πολλά άλλα που «κέρδισαν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην πρεμιέρα του EURO.’

Με φανέλες που γράφουν “Μακεδονία”

Αλλά είχαμε και περίεργες καταστάσεις με τους Σκοπιανούς που συνεχίζουν να κάνουν ότι γουστάρουν και λογαριασμό να μην δίνουν σε κανένα.

Αποφάσισαν να κάνουν την προπαγάνδα τους στην διοργάνωση του EURO με τις φανέλες της ομάδας τους να γράφουν “Μακεδονία”.

Τι και αν υπάρχουν διεθνείς συμφωνίες. Τι και εάν η  ΕΠΟ έκανε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA, τι και εάν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, έστειλε επίσημη διαμαρτυρία στον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων, τίποτα.

Οι Σκοπιανοί τον χαβά τους

Κάνουν ότι γουστάρουν και δεν του καίγεται καρφάκι.

Με διάφορες αστείες δικαιολογίες εμμένουνε στην απόφαση τους.

Τα καλύτερα των social media από την πρεμιέρα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик