Το EURO φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Τα γκολ και οι πάσες. Οι προκρίσεις και το πάθος έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τι συμβαίνει όμως με τους πανηγυρισμούς; Μερικοί από τους πιο ευφάνταστους πανηγυρισμούς παικτών που σκόραραν στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπορεί η φάση των ομίλων να είχε δυνατούς πανηγυρισμούς για τους σκόρερ, η φάση των […]

Το EURO φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Τα γκολ και οι πάσες. Οι προκρίσεις και το πάθος έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τι συμβαίνει όμως με τους πανηγυρισμούς;

Μερικοί από τους πιο ευφάνταστους πανηγυρισμούς παικτών που σκόραραν στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μπορεί η φάση των ομίλων να είχε δυνατούς πανηγυρισμούς για τους σκόρερ, η φάση των νοκ-άουτ όμως είχε ακόμα πιο σπουδαίες… εκρήξεις. Ήταν λόγω και της σημαντικότητας των τερμάτων. 

Απλά φαντάσου να είσαι ποδοσφαιριστής, να σκοράρεις στις καθυστερήσεις της παράτασης και να στέλνεις την ομάδα σου στα προημιτελικά διοργάνωσης… Η αντίδραση του Ντόβπικ στο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σουηδία ήταν ό,τι καλύτερο έχει να θυμάται από την παρουσία του με το εθνόσημο.  Φυσικά  το ξέσπασμά του είναι δικαιολογημένο.

Από… κοντά είναι και η «τρέλα» του Τζόρνταν Χέντερσον στο παρθενικό γκολ που πετυχαίνει κόντρα στην Ουκρανία.  Από την άλλη ο Αλβάρο Μοράτα, την… είδε Φερνάντο Τόρες όταν τον «έπιασε» στη λίστα των σκόρερ με τους Φούριας Ρόχας. Τέλος, ο Φεντερίκο Κιέζα τείνει να εξελιχθεί σε… εθνικό ήρωα.  Λογικό, αφού  μετά το γκολ με την Αυστρία, έδωσε τη λύση και κόντρα στην Ισπανία, πανηγυρίζοντάς το δεόντως.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ