Το περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν μονοπωλεί την επικαιρότητα στα αθλητικά – και όχι μόνο – ΜΜΕ όλης της Ευρώπης. Που είδε σοκαρισμένη τον Δανό άσο να σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της χώρας του με τη Φινλανδία. Μια παρόμοια περίπτωση με του Έρικσεν είχαμε δυστυχώς και στην Ελλάδα. Πριν από […]

Το περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν μονοπωλεί την επικαιρότητα στα αθλητικά – και όχι μόνο – ΜΜΕ όλης της Ευρώπης. Που είδε σοκαρισμένη τον Δανό άσο να σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της χώρας του με τη Φινλανδία.

Μια παρόμοια περίπτωση με του Έρικσεν είχαμε δυστυχώς και στην Ελλάδα. Πριν από μερικά χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Μάικλ Ολαϊτάν, να σοκάρει την Ελλάδα όταν κατέρρευσε την ώρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στις 2 Μαρτίου 2014 ο Μάικλ Ολαϊτάν κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα του ντέρμπι . Σε μια στιγμή που έμελλε να σημαδέψει την καριέρα του. Στη μεγάλη «μάχη» όμως, της ζωής, ο Ολαϊτάν βγήκε νικητής.

O 20χρονος τότε άσος έπεσε στο χορτάρι με την εικόνα του να προκαλεί σοκ σε όσους ήταν μέσα στο γήπεδο. Αλλά και σε εκείνους που παρακολουθούσαν το ματς από την τηλεόραση. Ο Χρήστος Θέος και όλο το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού έπεσε πάνω του για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Άμεσα ο Ολαϊτάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για οκτώ μέρες, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για ιογενή μυοκαρδίτιδα, η οποία προκάλεσε καρδιακές αρρυθμίες. Οι γιατροί του απαγόρευσαν οποιαδήποτε έντονη αθλητική δραστηριότητα για έξι μήνες και στις 21 Ιανουαρίου του 2015 επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους παίζοντας για 28 λεπτά απέναντι στον Τύρναβο.

Η καριέρα του μπορεί να μην εξελίχθηκε βάσει των δυνατοτήτων που έδειξε να έχει στο ξεκίνημά της ωστόσο το ευχάριστο είναι ότι ο Νιγηριανός ανάρρωσε πλήρως και συνεχίζει να ζει μια φυσιολογική ζωή, έχοντας γλιτώσει τα χειρότερα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ