Ακόμα πιο φτωχός ο κόσμος της πυγμαχίας, αφού ο θρυλικός Φράνκι Ράνταλ έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 59 ετών. Έχασε την τελευταία του μάχη με την νόσο του πάρκινσον.  Μια ακόμα απώλεια μετρά ο κόσμος του αθλητισμού το 2020, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας θρυλικός πυγμάχος, που άφησε το στίγμα του στα […]

Ακόμα πιο φτωχός ο κόσμος της πυγμαχίας, αφού ο θρυλικός Φράνκι Ράνταλ έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 59 ετών. Έχασε την τελευταία του μάχη με την νόσο του πάρκινσον. 

Μια ακόμα απώλεια μετρά ο κόσμος του αθλητισμού το 2020, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας θρυλικός πυγμάχος, που άφησε το στίγμα του στα ριγκ.

Ο Αμερικανός πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας, Φράνκι Ράνταλ, απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών, σε κέντρο φροντίδας στο Μοριστάουν του Τενεσί. Όπως αποκάλυψε ο γιος του, τον περασμένο Απρίλιο, ο εκλιπών έπασχε από άνοια και τη νόσο του Πάρκινσον.

Μετά από μια σπουδαία ερασιτεχνική καριέρα με 263 νίκες και μόλις 23 ήττες), κατά την διάρκεια της οποίας κατέκτησε τα «Χρυσά Γάντια», ο Ράνταλ έγινε επαγγελματίας το 1983 και μέχρι το 2005 όταν και αποχώρησε από τα ρινγκ, σημείωσε 58 νίκες, ενώ ηττήθηκε 18 φορές.

Στις 29 Ιανουαρίου 1994, ο Ράνταλ, έγινε ο πρώτος πυγμάχος που νίκησε τον θρυλικό Μεξικανό, Χούλιο Σέζαρ Τσάβες, καθώς επικράτησε στα σημεία, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Λας Βέγκας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν