Το έγκλημα του αιώνα από τον διαιτητή-εκτελεστή Μπαστιέν. Εκτέλεσε εν ψυχρό την Κλουζ και την πέταξε εκτός συνέχειας. Πέρασαν οι Ελβετοί. Ολοκληρώθηκε με την έκτη αγωνιστική η φάση των ομίλων  του Γιουρόπα Λιγκ και έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα βρεθούν στην φάση των 32.  Δεν είχαμε κάποια μεγάλη ανατροπή στην τελευταία αγωνιστική και τα […]

Το έγκλημα του αιώνα από τον διαιτητή-εκτελεστή Μπαστιέν. Εκτέλεσε εν ψυχρό την Κλουζ και την πέταξε εκτός συνέχειας. Πέρασαν οι Ελβετοί.

Ολοκληρώθηκε με την έκτη αγωνιστική η φάση των ομίλων  του Γιουρόπα Λιγκ και έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα βρεθούν στην φάση των 32.  Δεν είχαμε κάποια μεγάλη ανατροπή στην τελευταία αγωνιστική και τα φαβορί πέρασαν. Αλλά είχαμε ένα διαιτητικό έγκλημα, από αυτά που λες ότι ο διαιτητής είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Αυτά που έγιναν στον χθεσινό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ Γιουνγκ Μπόις – Κλουζ. Η ομάδα της Ρουμανίας μέχρι και το 89΄ κράταγαν την τύχη στα πόδια  τους, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Αλλά στο 90΄ τα είδαν όλα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε… πέναλτι ΦΑΝΤΑΣΜΑ σε μια φάση που με γυμνά μάτια είναι εντελώς ξεκάθαρη. Και το έργο άλλαξε, όπως έπρεπε για το κοράκι.

Από την κόλαση, στον παράδεισο μέσω… ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. Η Γιουνγκ Μπόις επωφελήθηκε από την απόφαση να μην υπάρχει VAR στους ομίλους του Europa League παρά μόνο οι ικανότητες του διαιτητή, και της έκατσε καλά, αφού εκεί που ήταν με το ένα πόδι εκτός συνέχειας, πρώτα ο διαιτητής έφερε τα πάνω κάτω και στο 90+’4 έκανε την ανατροπή.

Ο διαιτητής Μπαστιέν σφύριξε  ανύπαρκτο πέναλτι στην έξοδο του Ρουμάνου τερματοφύλακα Μπαλγκραντεάν, και στην συνέχεια τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα κι έτσι ο Νσάμ σκόραρε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-1.Οι Ρουμάνοι έμειναν με 9 από την αποβολή του Τζόκοβιτς στο 90+10’ κι ενδιάμεσα ο Γκαουντίνο είχε γράψει και το 2-1, που έδωσε την νίκη-πρόκριση στους Ελβετούς. 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΙΕΝ. 

Ο παράδεισος της ΟΥΕΦΑ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα