Eγινε γνωστή η διαιτητική ομάδα του τελικού του Euro ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, με τον εκλεκτό της UEFA να είναι ο πολύπειρος Ολλανδός, Μπιόρν Κάιπερς. Με μία πιο προσεκτική ματιά ωστόσο σε αυτούς που τον πλαισιώνουν. Θα δει κάποιος και μία επιλογή που είναι τουλάχιστον συζητήσιμη. Κι αυτό γιατί στο τιμ του VAR βρίσκεται […]

Eγινε γνωστή η διαιτητική ομάδα του τελικού του Euro ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, με τον εκλεκτό της UEFA να είναι ο πολύπειρος Ολλανδός, Μπιόρν Κάιπερς.

Με μία πιο προσεκτική ματιά ωστόσο σε αυτούς που τον πλαισιώνουν. Θα δει κάποιος και μία επιλογή που είναι τουλάχιστον συζητήσιμη. Κι αυτό γιατί στο τιμ του VAR βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Πολ φαν Μπέκελ.

Πρόκειται για τον ίδιο διαιτητή που έκανε “support” στον Μακέλι. Για το εξαιρετικά αμφισβητούμενο -ως ανύπαρκτο- πέναλτι που έδωσε υπέρ της Αγγλίας. Και της χάρισε την πρόκριση κόντρα στους Δανούς, στο πολύ εύκολο πέσιμο, κατ’ άλλους “βουτιά” του Στέρλινγκ.

Το γεγονός ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι πρώτος διαιτητής VAR, αλλά δεύτερος στην ιεραρχία ο φαν Μπέκελ, μικρή σημασία έχει βέβαια. Όπως και το γεγονός ότι ενδεχομένως η επιλογή της UEFA να είχε ήδη γίνει πριν τον ημιτελικό. Εφόσον υπήρχε ενόχληση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το πέναλτι που δόθηκε στην Αγγλία, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αντικατασταθεί ο Ολλανδός…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ