Ανώτερη και ποιοτική η Ιταλία. Η ομάδα του Μαντσίνι κυριάρχησε από νωρίς στο ματς και επικράτησε με 3-0 των Ελβετών. Εξαιρετική εμφάνιση από Λοκατέλι και Ιμόμπιλε. Λίγα πράγματα από τους Ελβετούς που απείλησαν μόλις μία φορά στο ματς. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την πρεμιέρα απέναντι στην Τουρκία, η σκουάντρα ατζούρα είχε ποιότητα. Είχε κυριαρχική […]

Ανώτερη και ποιοτική η Ιταλία. Η ομάδα του Μαντσίνι κυριάρχησε από νωρίς στο ματς και επικράτησε με 3-0 των Ελβετών.

Εξαιρετική εμφάνιση από Λοκατέλι και Ιμόμπιλε. Λίγα πράγματα από τους Ελβετούς που απείλησαν μόλις μία φορά στο ματς.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την πρεμιέρα απέναντι στην Τουρκία, η σκουάντρα ατζούρα είχε ποιότητα. Είχε κυριαρχική διάθεση. Είχε ωραίες συνεργασίες. Ακύρωσε τον αντίπαλο με οργάνωση και πολύ τρέξιμο. Ήταν μία μοντέρνα, ευχάριστη ομάδα, που είχε ιδέες, λύσεις, ψυχραιμία ακόμα και σε αναποδιές όπως το ακυρωθέν γκολ του Κιελίνι ή η αναγκαστική αλλαγή του μόλις στο 24ο λεπτό.

Έχει και εναλλακτικούς πρωταγωνιστές. Αυτή τη φορά ήταν το βράδυ του Μανουέλ Λοκατέλι, ο οποίος ντύθηκε… Ταρντέλι από την ομάδα του ’82 που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν το «οκτάρι» σου σκοράρει δις, τότε τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Από το 60ό λεπτό αρχίσαν τα «όλε, όλε» στην εξέδρα, η εξέλιξη του ματς έδωσε την δυνατότητα στον Μαντσίνι να ξεκουράσει παίκτες, να δοκιμάσει σχήμα με τρεις καθαρούς κεντρικούς αμυντικούς (Τολόι, Ατσέρμπι, Μπονούτσι), η Ιταλία έφτασε τα 10 παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ και μέχρι κάποιος να σκοράρει απέναντι της, θα θεωρείται βασική υποψήφια για να φτάσει μέχρι τέλους.

Το κερασάκι στην τούρτα από τον Ιμόμπιλε όταν όλοι είχαν… σβήσει έφερε δεύτερη συνεχόμενη τριάρα (3-0) και μία χώρα να καμαρώνει μία ομάδα που δεν είχε καν καταφέρει να προκριθεί στο περασμένο Μουντιάλ!

Το 1-0 από τον Λοκατέλι

Δεύτερο γκολ από Λοκατέλι και ξέφρενα πανηγύρια από τους Ιταλούς
Tρίτο τέρμα για την Ιταλία με Ιμόμπιλε
Δείτε τα απολαυστικά highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ