Δεν μπορεί ακόμα η ομάδα του Σιμεόνε που έμεινε στην ισοπαλία στην Μόσχα, και τρομοκρατική ενέργεια στην Ουκρανία από την Γκλάντμπαχ. Εύκολα η Σίτι, αέρας η Λίβερπουλ στο Μπέργκαμο, μεγάλη νίκη του Άγιαξ των πολλών απουσιών, εύκολα η Πόρτο την Μαρσέιγ, τα κατάφερε η Ρεάλ και σε μπελάδες η Ίντερ, και κλασική Μπάγερν που οπλοφορεί […]

Δεν μπορεί ακόμα η ομάδα του Σιμεόνε που έμεινε στην ισοπαλία στην Μόσχα, και τρομοκρατική ενέργεια στην Ουκρανία από την Γκλάντμπαχ. Εύκολα η Σίτι, αέρας η Λίβερπουλ στο Μπέργκαμο, μεγάλη νίκη του Άγιαξ των πολλών απουσιών, εύκολα η Πόρτο την Μαρσέιγ, τα κατάφερε η Ρεάλ και σε μπελάδες η Ίντερ, και κλασική Μπάγερν που οπλοφορεί και πυροβολεί αδιακρίτως.

Η αυλαία στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League άνοιξε σε Κίεβο και Μόσχα..Στην πρώτη αναμέτρηση η Γκλάντμπαχ ταπείνωσε τη Σαχτάρ στο Ολιμπίσκι του Κιέβου. Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά έξι γκολ δέχθηκε η ομάδα του Λουίς Κάστρο, ο οποίος έμεινε αμίλητος και απογοητευμένος στον πάγκο.

Στη Μόσχα η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με τον Χιμένες, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από το πέναλτι που υπέπεσε ο Ερέρα και εκτέλεσε ο Μιράντσουκ. Δεν κατάφερε να φθάσει στο τρίποντο η ομάδα της Μαδρίτης, ίσως και να το προσπάθησε ανορθόδοξα. Ακόμη κι έτσι ο βαθμός την ικανοποιεί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, καθώς η Μπάγερν φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη.

Στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η Λίβερπουλ διέλυσε την Αταλάντα στο Μπέργκαμο (5-0), έκανε το «3 στα 3» και αγκάλιασε την πρόκριση στους «16» του Champions League και την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο – Ευρώ – Ντεμπούτο του Κώστα Τσιμίκα με τους Κόκκινους.
Κόντρα στην… ωραία τρελή Αταλάντα, η Λίβερπουλ έδειξε αποφασισμένη να «τρελάνει» την Ευρώπη και, με την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, διέλυσε την ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι μέσα στο Μπέργκαμο (5-0) και, με το «3 στα 3», είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο και την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Δεν είναι καλά. Εχει σκαμπανεβάσματα, αλλά εκτός συνόρων, είναι προβληματική γενικά. Πρώτα η εντός ήττα από τη Σαχτάρ, έπειτα η ισοφάριση στη Γκλάντμπαχ στις καθυστερήσεις και τώρα η πρώτη νίκη, η οποίο ήρθε πάρα πολύ ζόρικα κόντρα στην Ιντερ. Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε, ώσου οι δύο αλλαγές του Ζινεντίν Ζιντάν, Βινίσιους και Ροντρίγκο φρόντισαν για το 3-2, το τρίποντο που ξεκόλλησε τη Βασίλισσα από την ουρά του 2ου ομίλου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Τελευταία, είχε χάσει το κέφι της. Ούτε στη Bundesliga είχε διάθεση να «σκορπίσει» αντιπάλους, ούτε και στο Champions League, όπου κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας είχε δεχθεί σφυροκόπημα για ένα ημίχρονο. Όταν, όμως, πιέζεται, θέλει να ξεσπάσει, να εκτονωθεί. Κι από εκεί που είχε άγχος για το αν θα σταματήσει το νικηφόρο της σερί που έχτισε από την ξέφρενη κούρσα τίτλου πέρυσι, η Μπάγερν Μονάχου διέσυρε τη Ζάλτσμπουργκ με τέσσερα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και διαμόρφωσε την τέταρτη εξάρα της στη διοργάνωση (2-6), ξεπερνώντας στην κορυφή της εν λόγω κατηγορίας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού (2-0) η Πόρτο εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και απέναντι στην Μαρσέιγ, με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να επιβάλλεται με 3-0 απέναντι σε εκείνη του Αντρέ Βίλας-Μπόας και να εδραιώνεται στη 2η θέση του 3ου ομίλου.Αξίζει να σημειωθεί πως η Πόρτο συνέχισαν την εκπληκτική τους παράδοση που τους θέλει να μην έχουν χάσει ποτέ από γαλλική ομάδα επί πορτογαλικού εδάφους, με την Μαρσέιγ στον αντίποδα να φτάνει τις 12 σερί ήττες στο Champions League και να ισοφαρίζει το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος μόνο η Άντερλεχτ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ