Η ολοκλήρωση των αγώνων της Τρίτης για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε το μεγάλο ΜΠΑΜ της Ρεάλ στην Ουκρανία, που έμπλεξε για τα καλά για την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Κέρδισε η Σάλτσμπουργκ στην Ρωσία την Λοκομοτίβ που με νίκη επί της Ατλέτικο περνάει ως δεύτερη. Η Ίντερ έδειξε τα καρύδια της […]

Η ολοκλήρωση των αγώνων της Τρίτης για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε το μεγάλο ΜΠΑΜ της Ρεάλ στην Ουκρανία, που έμπλεξε για τα καλά για την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Κέρδισε η Σάλτσμπουργκ στην Ρωσία την Λοκομοτίβ που με νίκη επί της Ατλέτικο περνάει ως δεύτερη. Η Ίντερ έδειξε τα καρύδια της και ελπίζει, η Αταλάντα αυτοκτόνησε με την αδιάφορη Μίντλαντ, μοιρασιά στην Μαδρίτη για Ατλέτικο και Μπάγερν, προκρίθηκε και τυπικά η Λίβερπουλ, και η αναμενόμενη ισοπαλία στο Πόρτο.

Νέο σοκ για την Ρεάλ, 2-3 από την Σαχτάρ - betfootball.gr

Η Ζάλτσμπουργκ ξεκόλλησε την πλάτη της από τον τοίχο και «πάτησε» τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα (1-3), με ενδεχόμενη απώλεια της Ατλέτικο κόντρα στη Μπάγερν να τις φέρνει αντιμέτωπες σε «τελικό» πρόκρισης στην Αυστρία!
«Φωτιά» έβαλε η Σάλτσμπουργκ στον 1ο όμιλο με το 3-1 την Μόσχα επί της Λοκομοτίβ. Οι Αυστριακοί προσπέρασαν την αποψινή τους αντίπαλο και βρίσκονται στην 3η θέση, ενώ ελπίζουν σε «γκέλα» της Ατλέτικο το ίδιο βράδυ απέναντι στην Μπάγερν (έχει εξασφαλίσει την πρόκριση), έτσι ώστε η 2η θέση να ξεκαθαρίσει στο μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων στις 9/12 επί αυστριακού εδάφους.

Κερδισμένη με την πρωτιά του 3ου ομίλου έφυγε από την Πορτογαλία η Μάντσεστερ Σίτι. Ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Πόρτο και έφτασε τους 13 βαθμούς που της δίνει και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού ως πρώτη στον όμιλο. Ωστόσο με το αποτέλεσμα αυτό και την ήττα του Ολυμπιακού και οι Πορτογάλοι κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και την πρόκριση.

Η Ίντερ, σε ένα ματς επιβίωσης γι’ αυτήν, έδειξε ότι έχει βαριά φανέλα και νικώντας με 3-2 τη Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ», διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι «νερατζούρι» πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στον όμιλο και παρότι παραμένουν στην τελευταία θέση, κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Κι αυτό γιατί με νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Μιλάνο, παίρνουν την πρόκριση ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Τα βρήκε σκούρα η Λίβερπουλ αλλά «λύγισε» τον Αγιαξ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν λύγισε από τις απουσίες και επικράτησε με 1-0 του Αίαντα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «16» και την πρώτη θέση στον όμιλό. Χάρη σε γκολ του Κέρτις Τζόουνς, η Λίβερπουλ επικράτησε δύσκολα του Άγιαξ (1-0) και «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και την πρωτιά του ομίλου.

Κόλλησε με την Μίντιλαντ στο Μπέργκαμο η Αταλάντα (1-1) και τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι πάει για νίκη ή ισοπαλία στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, ο οποίος θέλει μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο!

Η Ατλέτικο κρατούσε τη νίκη στα χέρια της αλλά η Μπάγερν ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά (1-1) και έτσι οι «ροχιμπλάνκος» θα πρέπει να πάρουν τη νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Σάλτσμπουργκ για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Οι Ουκρανοί υπέταξαν ξανά (2-0) την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με το κάζο του πρόωρου αποκλεισμού. Οι δυο σύλλογοι ισοβαθμούν στη 2η θέση του ομίλου με 7 πόντους, με την Σαχτάρ όμως να είναι από πάνω. Οι Μαδριλένοι δεν κρατούν την τύχη στα… πόδια τους και την τελευταία αγωνιστική, φιλοξενούν την Γκλάντμπαχ, με την Σαχτάρ να ταξιδεύει στο Μιλάνο για το ματς με την Ίντερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ