Η ολοκλήρωση την Τετάρτη της 4η αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε πολλες εκπλήξεις, σε αντίθεση με την Τρίτη που τα φαβορί μαζί με τους παίχτες του στοιχήματος χαμογέλασαν. Μεγάλη νίκη μέσα στο Άνφιλντ για την Αταλάντα, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να κερδίσει την Λοκομοτίβ Μόσχας, και η Ρεάλ ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο Μιλάνο […]

Η ολοκλήρωση την Τετάρτη της 4η αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε πολλες εκπλήξεις, σε αντίθεση με την Τρίτη που τα φαβορί μαζί με τους παίχτες του στοιχήματος χαμογέλασαν. Μεγάλη νίκη μέσα στο Άνφιλντ για την Αταλάντα, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να κερδίσει την Λοκομοτίβ Μόσχας, και η Ρεάλ ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο Μιλάνο επί της Ίντερ.

Σημαντικό βήμα για την δεύτερη θέση έκανε η Πορτο με την νίκη της στην Μασσαλία, και εύκολες νίκες για Γκλάντμπαχ Μπάγερν και Άγιαξ, 

Στους πρώτους αγώνες της ημέρας ο Ολυμπιακός απλά δεν μπορούσε με τις τόσες απουσίες του και απέναντί στην πιο ακριβή ομάδα του πλανήτη, να κάνει κάτι παραπάνω, και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Στους επόμενους δύο αγώνες θα κριθούν όλα για τον Ολυμπιακό, με το πιο εφικτό σενάριο να είναι η τρίτη θέση. Ο Ζεζούς έδωσε στον Στέρλινγκ, αυτός με τακουνάκι μέσα στην περιοχή έδωσε στον Φόντεν, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στη φάση πάντως του 0-1, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στον Φορτούνη στην αρχή της φάσης, όμως από το VAR δεν έκριναν πως υπάρχει κάποια παράβαση και το τέρμα μέτρησε κανονικά.

Στις 3 Νοεμβρίου οι Γερμανοί συνέτριψαν στην Ουκρανία 6-0 τη Σαχτάρ και αυτή τη φορά στην έδρα τους ήταν πιο καλοί οικοδεσπότες. Αρκέστηκαν στο 4-0. Σύνολο 10-0 για τους Ουκρανούς, που πλέον έχουν ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, ενώ η Γκλάντμπαχ με αυτή τη νίκη έκανε αποφασιστικό βήμα.

Η Πόρτο εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Σίτι και ξέφυγε από τους Πειραιώτες στη βαθμολογία. Οι Πορτογάλοι επιβλήθηκαν με 2-0 εκτός έδρας της Μάρσειγ χάρη σε γκολ των Ζαίντού και Ολιβέιρα. Έτσι, βρίσκονται πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Σίτι (12 βαθμοί), καθώς έφτασαν τους 9 βαθμούς και άφησαν τον Ολυμπιακό στους 3 και τη Μαρσέιγ χωρίς πόντο. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, κερδίζοντας το ντέρμπι με την Ίντερ με 2-0 στο Μιλάνο χάρη σε γκολ των Αζάρ και Ροντρίγκο. Οι Μαδριλένοι έφτασαν τους 7 βαθμούς, η Σαχτάρ παρέμεινε στους 4 και η Ίντερ βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας μόλις 2 βαθμούς και ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης.

Η πρεμιέρα του Κώστα Τσιμίκα στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ στο Champions League δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλη νίκη, που της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται βάσιμα την είσοδό της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πέτυχε στο «Άνφιλντ» η Αταλάντα. Η ιταλική ομάδα επικράτησε 2-0 της Λίβερπουλ, υποχρεώνοντάς την στην μόλις δεύτερη ήττα της στα τελευταία 54 παιχνίδια στην έδρα της και έφτασε στους 7 βαθμούς, όσους και ο Άγιαξ

Όπως και στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς, έτσι και τώρα η Μπάγερν δυσκολεύθηκε από την Ζάλτσμπουργκ, κέρδισε ωστόσο με 3-1 στο Μόναχο, έκανε το 4Χ4 στο 1ο όμιλο και με την 15η σερί νίκη της στο Champions League, πέρασε από… σήμερα στους «16» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη!

Ο Άγιαξ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Μίντιλαντ, πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρνο και πήρε εύκολα τη νίκη με 3-1.Έκανε το καθήκον του ο Άγιαξ, που κέρδισε με 3-1 τη Μίντιλαντ και όλα μένουν ανοιχτά στον όμιλο. Όλα τα γκολ στην επανάληψη.

Σωρεία ευκαιριών, ακυρωθέν γκολ μέσω VAR και τελικά… μπλόκο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που δεν νίκησε ούτε στην Ισπανία τη Λοκομοτίβ Μόσχας (0-0) και έχει ακόμη δρόμο για να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ