Η επιστροφή στην δράση μετά της Εθνικές ομαδες, έγινε με αρκετά γκολ και την επικράτηση των φαβορί στους αγώνες της Τρίτης για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπήρξε κάποια παραφωνία, αν και στο Τορίνο στο τσακ γλίτωσε την γκέλα η Γιουβέντους. Νίκη ανάσα για την Παρί. Στους πρώτους αγώνες της ημέρας με γκολ […]

Η επιστροφή στην δράση μετά της Εθνικές ομαδες, έγινε με αρκετά γκολ και την επικράτηση των φαβορί στους αγώνες της Τρίτης για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπήρξε κάποια παραφωνία, αν και στο Τορίνο στο τσακ γλίτωσε την γκέλα η Γιουβέντους. Νίκη ανάσα για την Παρί.

Στους πρώτους αγώνες της ημέρας με γκολ του Μουνίρ στο 90’+5′, η Σεβίλλη πέρασε με 2-1 από το  Κράσνονταρ και σε συνδυασμό τη νίκη της Τσέλσι επί της Ρεν, εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League. Με αυτόν τον τρόπο η Σεβίλλη προκρίθηκε από όμιλο της διοργάνωσης για πέμπτη από τις έξι φορές που έχει βρεθεί εκεί και το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται φέτος να κατακτήσει το Europa League.

Στο άλλο παιχνίδι η Τσέλσι έκανε το 1-0 χάρη σε τέρμα του Χάντσον-Οντόι στο 22ο λεπτό, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Γκιρασί στο 85΄.Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο Ζιρού έκανε το 2-1 για τους Λονδρέζους και έβαλε την υπογραφή του στο «διπλό» της ομάδας του Λάμπαρντ. Μετά από τις σημερινές ήττες τους οι Κράσνονταρ και Ρεν θα παλέψουν για την τρίτη θέση στον όμιλό τους (5ος) που δίνει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Ένα βήμα από μία ιστορική ισοπαλία βρέθηκε η Φερεντσβάρος, με τη Γιουβέντους να τα βρίσκει… σκούρα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19′, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ισοφαρίζει στο 35′. Ωστόσο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών, χρειάστηκε να φτάσει στο 91ο λεπτό, προκειμένου ο Μοράτα να σκοράρει και να δώσει την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του στους 16.

Τι κι αν είχε απουσίες. Η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Δυναμό και πήραν το εισιτήριο για τους 16. Ο Ντεστ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μπρέιθγουεϊτ πέτυχε δύο τέρματα, με τον Γκριεζμάν να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα για το 0-4.

Η Γιουνάιτεντ ήταν εντυπωσιακή για ένα 45λεπτο, διέλυσε με 4-1 τη Μπασάκσεχιρ, έφτασε τους εννέα βαθμούς και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Εξαιρετικός ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Σόλσκιερ είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες στους βασικούς μετά το 60΄. Με ισοπαλία την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Παρί θα βρεθεί στους «16» του Champions League. 

Ασταμάτητος, ασύγκριτος σε ό,τι αφορά το Champions League. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με δύο γκολ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ (3-0) έφτασε τα 16 σε 12 ματς και το δικό του «άστρο» φωτίζει τον δρόμο της Μπορούσια Ντόρτμουντ προς την πρόκριση και την πρωτιά.

Στο ματς της Ρωσίας η απουσία του «παρόπλισε» τη Λάτσιο και χρειάστηκε το «alter ego» του,Φελίπε Καϊσέδο για να σώσει τον βαθμό στο φινάλε. Ωστόσο, ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι και πάλι εδώ μετά τη σύντομη περιπέτεια του κορονοϊού και φρόντισε να «τιμωρήσει» τη Ζενίτ και να δώσει στους Λατσιάλι το τρίποντο-μισή πρόκριση.

Τέλος στον πιο σημαντικό αγώνα της ημέρας ένα γκολ του Νεϊμάρ (11’) ήταν αρκετό για την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λειψίας (1-0). Σημαντική νίκη για την ομάδα του Τούχελ αφού έπιασε τους Γερμανούς στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά είναι καλύτερη στην ισοβαθμία αφού στον προηγούμενο αγώνα είχε ηττηθεί με 2-1 από τους Γερμανούς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ