Η ολοκλήρωση των αγώνων της Τρίτης για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, μας είχε το ΜΠΑΜ με τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ και την μεγάλη νίκη της Γιουβέντους στην Βαρκελώνη που πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο.  Από νωρίς η Ντόρτμουν πήρε την νίκη στην Αγία Πετρούπολη και στην Ρώμη η Μπριζ το πάλεψε αλλά […]

Η ολοκλήρωση των αγώνων της Τρίτης για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, μας είχε το ΜΠΑΜ με τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ και την μεγάλη νίκη της Γιουβέντους στην Βαρκελώνη που πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο. 

Από νωρίς η Ντόρτμουν πήρε την νίκη στην Αγία Πετρούπολη και στην Ρώμη η Μπριζ το πάλεψε αλλά με την ισοπαλία πέρασε η Λάτσιο ως δεύτερη. Η Σεβίλλη πέρασε και από την Γαλλία σχετικά εύκολα, η Δυναμό Κιέβου πέτυχε νίκη πρόκρισης για το Γιουρόπα στην Ουκρανία, η Τσέλσι έμεινε στην ισοπαλία με την Κράσνονταρ, και στο Παρίσι είχαμε τα παρατράγουδα με την προσωρινή διακοπή.

Lazio advances in CL for 1st time in 20 years with 2-2 draw | Taiwan News | 2020/12/09

Στη Ρώμη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κορέα στο 12’. Τρία λεπτά αργότερα, η Μπριζ έφερε το ματς στα ίσια, όταν ο Βόρμερ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 27’ ο Ιμόμπιλε έδωσε ξανά το προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι, ενώ λίγο αργότερα τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έμειναν με 10 στο 39’ λόγω αποβολής του Σομπόλ. Στην επανάληψη, οι Ιταλοί έχαναν ευκαιρίες, αλλά η Μπριζ κατάφερε, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα να ισοφαρίσει. Στο 76’ ο Βάνακεν με κεφαλιά σκόραρε για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ζενίτ υποδέχθηκε την Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ντριουσί στο 16’. Οι Γερμανοί άργησαν, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 68’ με κοντινό πλασέ του Πίστζεκ. Η ανατροπή για τους Γερμανούς ήρθε στο 78’. Με έξυπνο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, ο Βίτσελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πήγαινε στην Βαρκελώνη γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μια τεράστια νίκη για να πάρει την κορυφή του group [αφού είχε χάσει 0-2 στο πρώτο ματς] και τελικά την πήρε εκθέτοντας σε απόλυτο βαθμό τα σοβαρά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα. Για να γίνει αυτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε σε δύο πέναλτι και έφτασε τα 20 γκολ σε βάρος των Blaugrana εκ των οποίων τα 14 στο γήπεδό τους.

Είναι σπάνιο, αλλά συνέβη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε σε όμιλο του Champions League. Και αποκλείστηκε από τη Λειψία. Από την ομάδα δηλαδή που στον πρώτο γύρο είχε διαλύσει 5-0. Τώρα όμως οι Γερμανοί τη νίκησαν 3-2 και την έστειλαν στα… χαμηλά του Europa League, κρατώντας για εκείνους το εισιτήριο για τη φάση των “16”, όπως είχαν κάνει και πέρσι, φτάνοντας τότε στα προημιτελικά.

Η τεσσάρα από την Τσέλσι «πόνεσε». Η ακόλουθη ήττα και στο ντέρμπι πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης χωρίς να σκοράρει, στοίχισε κυρίως στην ψυχολογία. Για αυτό, η Σεβίλλη είδε το αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης ματς με την ουραγό Ρεν, ως ευκαιρία να ξεσπάσει και να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Και αυτό ακριβώς έκανε, χωρίς φεστιβάλ τερμάτων, αλλά με χαλαρή τριάρα μέσα στη Βρετάννη (1-3), σφραγίζοντας και τυπικά το εισιτήριό της για την κληρωτίδα των «16» 

H Nτιναμό Κιέβου ήθελε μόνο νίκη κόντρα στους Ούγγρους για να πάρει το εισιτήριο για το Εuropa και τα κατάφερε. Οι Ουκρανοί επικράτησαν 1-0 της Φερεντσβάρος εντός έδρας, έφτασαν τους 4 βαθμούς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Μέτριο ματς, με ελάχιστες φάσεις

Ολοι ικανοποιημένοι έμειναν στο Στάμφορντ Μπριζ, με την αδιάφορη Τσέλσι να έρχεται ισόπαλη 1-1 με την Κράσνονταρ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ έκανε αρκετές αλλαγές, με τον Βρετανό τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτης που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα.

Όλα τα αποτελέσματα

  • Τσέλσι – Κρασνοντάρ 1-1 (28′ Ζορζίνιο / 24′ Καμπελά)
  • Ρεν – Σεβίλλη 1-3 (86′ πεν. Ρουτέρ / 32′ Κουντέ, 45+2′ 81′ Εν-Νεσιρί)
  • Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους 0-3 (13′ πεν. 52′ πεν. Κριστιάνο Ρονάλντο, 20′ ΜακΚένι)
  • Ντινάμο Κιέβου – Φερεντσβάρος 1-0 (60′ Ποπόβ)
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ 
  • Λειψία – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-2 (2′ Ανχελίνο, 13′ Χαϊντάρα, 69′ Κλάιφερτ / 80′ πεν. Φερνάντες, 83′ Πογκμπά)

Image may contain: ‎text that says '‎LAZIO RESULT 2-2 BRUGGE 3enu RESULT 1-2 ZENIT ॐ DORTMUND RENNES RESULT 1-3 SEVILLA 牌 OIBALL மதி RESULT 1-1 CHELSEA KRASNODAR DYNAMO KYIV RESULT 1-0 FERENCVÁROS BARCELONA RESULT 0-3 JUVENTUS PARIS SUSPENDED 0-0 م LEIFLS İSTANBUL BAŞAKŞEHIR LEIPZIG RESULT 3-2 MANCHESTERUNITED‎'‎

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ