Σεφτέ στους βαθμούς για την Ζενίτ με την ισοπαλία κόντρα στην Λάτσιο, και αδιάβαστη η Γιουνάιτεντ στην Τουρκία με την Μπασακσεχίρ να παίρνει τους πρώτους βαθμούς. Η Λειψία με ανατροπή νίκη επί της Παρί και θα πρέπει να προσέξει για την πρόκριση πλέον η Γαλλική ομάδα. Τα εύκολα δύσκολα η Μπαρτσελόνα με την Κίεβο, αεράτες […]

Σεφτέ στους βαθμούς για την Ζενίτ με την ισοπαλία κόντρα στην Λάτσιο, και αδιάβαστη η Γιουνάιτεντ στην Τουρκία με την Μπασακσεχίρ να παίρνει τους πρώτους βαθμούς. Η Λειψία με ανατροπή νίκη επί της Παρί και θα πρέπει να προσέξει για την πρόκριση πλέον η Γαλλική ομάδα. Τα εύκολα δύσκολα η Μπαρτσελόνα με την Κίεβο, αεράτες Τσέλσι, Ντόρτμουντ και Γιουβέντους. Μεγάλη νίκη με ανατροπή και μάλιστα με δέκα παίχτες για την Σεβίλλη επί της Κράσνονταρ! 62 γκολ επετεύχθησαν χθες και σήμερα, παραλίγο να σπάσει ένα αμύθητο ρεκόρ.

Διακοπή μέχρι και της 24 Νοεμβρίου εξαιτίας των αγώνων των Εθνικών ομάδων για το Nations League!

Οι «λατσιάλι» των πολλών απουσιών και κυρίως του αρχισκόρερ τους, Τσίρο Ιμόμπιλε, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Ζενίτ και έφτασαν στους πέντε βαθμούς, αφήνοντας τους ρώσους στον έναν. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, αλλά ήταν φλύαροι με αποτέλεσμα να μην «κλειδώσουν» την νίκη και οι ιταλοί στο τελευταίο δεκάλεπτο να πάρουν τον βαθμό.

Η ευρισκόμενη ούτως ή άλλως σε περίοδο κρίσης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στη 15η θέση της Premier League με έξι βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια (2 νίκες – 1 ισοπαλία – 3 ήττες) υπέστη το απόγευμα την πρώτη της ήττα στους ομίλους του Champions League. Aφού νίκησε 1-2 στη Γαλλία την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού συνέτριψε 5-0 στο «Ολντ Τράφορντ» τη Λειψία, έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από το ματς με την υποδεέστερη ομάδα του ομίλου, την πρωτάρα στη διοργάνωση Μπασάκσεχιρ, η οποία πέρυσι στέφθηκε πρωταθλήτρια στη χώρα της. Η «Μπασάκ» του Σκρτελ, του Ράφαελ, του αλησμόνητου στους φίλους της Λίβερπουλ, Ντεμπά Μπα (δηλαδή… «απόμαχων» της Premier League) επικράτησε με 2-1 κερδίζοντας τους πρώτους της βαθμούς.

Μπορεί να ξεκίνησε με ήττα, ωστόσο, με τον Έρλινγκ Χάλαντ να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ, διασύροντάς την με 3-0 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έφτασε τα έντεκα σε 14 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Ντόρτμουντ μπήκε… με φόρα στην αναμέτρηση του Βελγίου και ήδη στο ημίχρονο προηγούνταν με 3-0

Όταν κρατάς ζωντανό τον αντίπαλο, πάντα υπάρχει κίνδυνος να την πατήσεις. Αυτό έπαθε και η Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες σε ό,τι αφορά την πρόκριση από τον όγδοο όμιλο στη φάση των «16».
Η Λειψία, λοιπόν, είδε τους Γάλλους, οι οποίοι πήγαν στη Γερμανία χωρίς Εμπαπέ, Νεϊμάρ, να μην την… σκοτώνουν και με ανατροπή έφτασε σε νίκη με 2-1 στην έδρα της κι έπιασε στην κορυφή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Μπασάκσεχιρ. Οι Παριζιάνοι είχαν ωραίο, αλλά και μοιραίο τον Ντι Μαρία.

Το καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς έγινε στη Σεβίλλη, με τη γηπεδούχο να σοκάρεται στην έδρα της από την Κράσνονταρ με ένα γρήγορο 0-2, αλλά να αντιδρά και να φτάνει μέχρι την επική ανατροπή. Έχοντας μάλιστα μείνει με παίκτη λιγότερο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν στο 1-2.

Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεν η Τσέλσι, η οποία επικράτησε εύκολα 3-0 των Γάλλων, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο το «τρίποντο». Οι «μπλε» του Λονδίνου προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο 45λεπτο, χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Τίμο Βέρνερ (στο 10’ και στο 41’). Μάλιστα, το δεύτερο πέναλτι έφερε και την αποβολή του Νταλμπέρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το καθήκον της, επικρατώντας της Ντιναμό Κιέβου στο «Καμπ Νου» και κάνοντας το 3 στα 3, παίρνοντας την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Ο Μέσι άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Πικέ έκανε το 2-0 στο 65′. Ο Τσινγκάνκοφ μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 75′.

Καμία έκπληξη και σε αυτό το παιχνίδι, με τον Μοράτα να παίρνει το… αίμα του πίσω, αφού την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε χατ-τρικ όμως όλα τα γκολ ακυρώθηκαν αφού ήταν σε θέση οφσάιντ. Σήμερα, πέτυχε δύο τέρματα, με τον Ντιμπαλά να γράφει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Ντβάλι πέτυχε αυτογκολ στο 81′ κάνοντας το 0-4, με τον Μπολι να μειώνει στο 90′ κάνοντας το τελικό 1-4.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Jenus ZENIT 1-1 LAZIO İSTANBUL BAŞAKŞE 2-1 赞 COTBALL MANCHESTERUNITED CHELSEA 3-0 மதி RENNES ย SEVILLA 3-2 KRASNODAR CL UB BRUGGE 0-3 DORTMUND BARCELONA 2-1 DYNAMO KYIV FERENCVAROS 1-4 JUVENTUS P LEIPZIG J 2-1 PARIS"

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ