O Γιοακίμ Λεβ θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και η Γερμανία έπαιξε όπως την έχουμε συνηθίσει. Τα προβλήματα κόντρα στους Γάλλους εξαφανίστηκαν και η Πορτογαλία δεν κατάφερε ποτέ να αντιδράσει. Η Πορτογαλία του Κριστιάνο και του Σάντος μπήκε με όρεξη κόντρα στην Γερμανία. Όμως η  Γερμανία της την έκοψε. Της έριξε «τεσσάρα» (4-2) και μπήκε […]

O Γιοακίμ Λεβ θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και η Γερμανία έπαιξε όπως την έχουμε συνηθίσει. Τα προβλήματα κόντρα στους Γάλλους εξαφανίστηκαν και η Πορτογαλία δεν κατάφερε ποτέ να αντιδράσει.

Η Πορτογαλία του Κριστιάνο και του Σάντος μπήκε με όρεξη κόντρα στην Γερμανία. Όμως η  Γερμανία της την έκοψε. Της έριξε «τεσσάρα» (4-2) και μπήκε σε θέση ισχύος για την πρόκριση στους «16».

Οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές έβαλαν άμεσα την Πορτογαλία στο δικό της τρίτο. Πέτυχαν ένα γκολ που για εκατοστά δεν μέτρησε. Όμως είδαν την κατόχο του τίτλου να σκοράρει εκείνη με αντεπίθεση. Κυριολεκτικά κόντρα στη ροή του αγώνα.

Αφού προηγήθηκε, η ομάδα του Σάντος πήγε ακόμα περισσότερο σε αμυντική διάταξη. Αυτό όμως της κότισε…

Η Πορτογαλία κατάφερε να το γυρίσει μόνη της.

Εβαλε δύο αυτογκόλ σε διάστημα 4 λεπτών και στο φινάλε του πρώτου μέρους έδωσε μάχη για να μην δεχθεί και τρίτο. Αυτό πάντως δεν έμελλε να το γλυτώσει.

Οι Γερμανοί δεν σταματούαν να σκοράρουν και να επιτίθενται.  Βγήκαν καυτοί και στην επανάληψη και με δύο ακόμα κολλητά γκολ ανέβασαν το σκορ στο βαρύ 4-1. Έπειτα κατέβασε ταχύτητα και έκατσε πάνω στα ήδη αρκετα 4 τέρματα.

Εκεί χτύπησε η Πορτογαλια, που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικο 2-4, με τον Ντιόγκο Ζότα.

Ο Κριστιάνο πάλεψε, μόχθησε, όμως δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι παραπάνω για να αλάξει την εικόνα.

Το τελικό αποτέλεσμα προβληματίζει την ομάδα του Σάντος, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο βαρύ παθητικό.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ