Η Βραζιλία παρέμεινε αήττητη και νικήτρια στον δεύτερο όμιλο του Copa America. Την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε την πρόκριση και τώραέδειξε με εμφατικό τρόπο γιατί αξίζει και την πρωτιά. Η ομάδα του Τίτε δυσκολεύτηκε, όμως πέρασε το εμπόδιο της Κολομβίας, της οποίας επικράτησε 2-1 με ανατροπή. Στην βαθμολογία η Βραζιλία είναι στην κορυφή με 9 πόντους. Ενώ […]

Η Βραζιλία παρέμεινε αήττητη και νικήτρια στον δεύτερο όμιλο του Copa America. Την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε την πρόκριση και τώραέδειξε με εμφατικό τρόπο γιατί αξίζει και την πρωτιά.

Η ομάδα του Τίτε δυσκολεύτηκε, όμως πέρασε το εμπόδιο της Κολομβίας, της οποίας επικράτησε 2-1 με ανατροπή.

Στην βαθμολογία η Βραζιλία είναι στην κορυφή με 9 πόντους. Ενώ δεύτερη ακολουθεί η Κολομβία με τέσσερις πόντους.

Η Κολομβία άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με ένα τρομερό γκολ. Ο Κουαδράδο έκανε την σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Λουίς Ντίας με κάτι σαν ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Σημειώνοντας ένα τρομερό γκολ.

Οι Βραζιλιάνοι πίεζαν, όμως δεν κατάφερναν να σκοράρουν. Στο 69ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία. Με τον Νεϊμάρ να αποφεύγει τον κίπερ της Κολομβίας, να σουτάρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά το 1-1 έγινε στο 78ο λεπτό και μετά από έντονες διαμαρτυρίες.

Ο Νεϊμάρ έκανε πάσα, η μπάλα βρήκε πάνω στον διαιτητή. Εκείνος δεν σταμάτησε το παιχνίδι, ο Λόντι έβγαλε τη σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Φιρμίνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Τίτε λυτρώθηκε στο 90+10′. Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε κόρνερ απ’ τα αριστερά και ο Κασεμίρο διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Νίκη και κορυφή για την Βραζιλία.

Βραζιλία: Βέβερτον, Σάντρο (62′ Λόντι), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Ντανίλο, Ριζάρλισον (77′ Μπαρμπόσα), Φρεντ (68′ Πακετά), Κασεμίρο, Έβερτον Ριμπέιρο( 46′ Φιρμίνο), Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζεσούς (77′ Έβερτον)

Κολομβία: Οσπίνα, Μουνιός, Μίνα, Σάντσες, Τεσίγιο, Κουαδράδο, Μπάριος, Ουρίμπε, Ντίας (90′ Μουρίγιο), Σάντος Μπορέ (64′ Κέλαρ), Ζαπάτα (64′ Μπόρχα)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa América

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ