Το θαύμα έγινε! Η Ελβετοί άφησαν εκτός συνέχειας την παντοδύναμη Γαλλία! Η ομάδα των αστέρων, του Εμπαπέ, του Γκριεζμάν, του Ζιρού, του Μπενζεμά έμεινε εκτός από τους “16” . Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους θεατές. Οι Γάλλοι μπήκαν από νωρίς ζεστοί για να “καθαρίσουν” την υπόθεση. Όμως οι Ελβετοί ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο […]

Το θαύμα έγινε! Η Ελβετοί άφησαν εκτός συνέχειας την παντοδύναμη Γαλλία!

Η ομάδα των αστέρων, του Εμπαπέ, του Γκριεζμάν, του Ζιρού, του Μπενζεμά έμεινε εκτός από τους “16” .

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους θεατές. Οι Γάλλοι μπήκαν από νωρίς ζεστοί για να “καθαρίσουν” την υπόθεση. Όμως οι Ελβετοί ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ. Στο 14ο λεπτό ο Σεφέροβιτς παγώνει τα “κοκόρια” και με κεφαλιά κάνει το 1-0.

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τους Γάλλους. Κοντά στην ισοφάριση ΜΟΝΙΜΩΣ. Όμως παράλληλα και ΤΟΣΟ μακριά.

Αυτό που δεν έκαναν οι Γάλλοι απείλησαν να κάνουν ξανά οι Ελβετοί! Στο 54′ ο Ροντρίγκες έχει την ευκαιρία για το 2-0. Κερδισμένο πέναλτι γιατην Ελβετία και παγωμάρα στις εξέδρες. Αν μπει αυτό τότε όλα τελείωσαν για τους Γάλλους.

Ο Ροντρίγκες όμως το χάνει. Ή μάλλον, ο Λιορίς το πιάνει και σώζει την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό. ο Καρίμ Μπενζεμά, μέσα σε 5 λεπτά γυρίζει μόνος του το σκορ. 2 τέρματα από τον αστέρα της Ρεάλ και το ματς – Τούμπα!

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε λιγο αργότερα από τον Πογκμπά. Με αριστοτεχνικό σουτ έγραψε το 3-1 και ουσιστικά κλείδωσε το αποτέλεσμα.

Ή μήπως όχι;

Παρόλα αυτά, η Ελβετία όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά κατάφερε να φτάσει και στην ισοφάριση!

Στο 81′ ο Εμπαμπού, έχοντας περάσει οκτώ λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Σεφέροβιτς να πετάγεται στο ύψος της μικρής περιοχής. Και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Για να έρθει στο 90′ ο Γκαβράνοβιτς -ο οποίος είχε δει στο 85′ να του ακυρώνεται γκολ ως οφσάιντ- να γράψει το 3-3 .

Η Γαλλία βρέθηκε μια ανάσα από το να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 90’+4′. Ωστόσο το δυνατό σουτ το Κομάν τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι! Με την αναμέτρηση να οδεύει στην παράταση.

Το έξτρα ημίωρο δεν άρχισε με καλές προϋποθέσεις για την ομάδα του Ντεσάν. Ο οποίος είδε τον Μπενζεμά να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο 93′. Και στη θέση του να περνάει ο Ζιρού. Δύο λεπτά αργότερα ο Παβάρ έπιασε το σουτ εντός της μεγάλης περιοχής των Γάλλων. Με τον Ζόμερ να προβαίνει σε εντυπωσιακή επέμβαση. Αυτή ήταν και η πιο σημαντική στιγμή στο πρώτο μέρος της παράτασης. Με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν άλλες δύο στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εμπαπέ (109′ και 110′). Χωρίς, όμως, να μπορούν να σκοράρουν, με το ματς να πηγαίνει στα πέναλτι. Εκεί, όπου ευστόχησαν άπαντες πλην του μοιραίου Εμπαπέ!

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Η διαδικασία των πέναλτι:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ