Η υπόθεση οχτάδα ήταν όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό για τον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να το έχουν καταλάβει διοίκηση και Μπαρτζώκας που δείχνει να έχει χάσει την μπάλα. Ο Έλληνας τεχνικός απλός παρατηρεί την καταστροφική πορεία της ομάδας, και όλα κρύβονται κάτω από το χαλάκι για την νέα χρονιά. Τεράστια ανησυχία προκαλεί η εικόνα της ομάδας. […]

Η υπόθεση οχτάδα ήταν όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό για τον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να το έχουν καταλάβει διοίκηση και Μπαρτζώκας που δείχνει να έχει χάσει την μπάλα. Ο Έλληνας τεχνικός απλός παρατηρεί την καταστροφική πορεία της ομάδας, και όλα κρύβονται κάτω από το χαλάκι για την νέα χρονιά. Τεράστια ανησυχία προκαλεί η εικόνα της ομάδας.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 91-66

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την 6η συνεχόμενη ήττα του, και η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται. Μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και πολλες φιλοδοξίες, τελικά μετατράπηκε σε εφιάλτη. Και από Απρίλιο διακοπές και έχει ο θεός. Το ακούμε συχνά τα τελευταία χρόνια. Του χρόνου….

Ο Κώστας Σλούκας σε φάση από τον αγώνα Μπασκόνια - Ολυμπιακός (3/3/2021)

Οι Πειραιώτες παράτησαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των Ισπανών.

Στο 11-16 έπεσαν οι Πειραιώτες που μοιάζουν ανίκανοι να παίξουν με συνέπεια για μεγάλα διαστήματα και πλέον συμβιβάζονται με την μοίρα τους απέναντι σε ομάδες που έχουν κίνητρο, διαφορετικό στόχο και περισσότερο ενθουσιασμό. Αυτό συνέβη και στη Βιτόρια, καθώς το +10 (15-25 στο 11′) μετατράπηκε στο -13 (43-30 στο 19′) μέσα σε οκτώ λεπτά, με αποτέλεσμα εκεί να χαθεί το ματς πριν αποχωρήσει τραυματίας ο Βασίλης Σπανούλης στο 31′ με πρόβλημα στο χέρι από σύγκρουση με τον Χένρι.

Στο 14-13 η Μπασκόνια που συνεχίζει να κυνηγά με μανία μια θέση στην πρώτη οκτάδα και την είσοδό της στα playoffs. Επόμενος αγώνας αυτός με τη Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να βλέπει την ομάδα του σε εξαιρετική κατάσταση, με πέντε σερί νίκες με διαφορές από 13 έως 22 πόντους.

Όσο για τον Κώστα Κουφό; Μπήκε στο ματς δυναμικά, σκόραρε πέντε γρήγορους πόντους, έκανε νωρίς τα πρώτα του φάουλ και δεν ήταν εύκολο να έχει στη συνέχεια ούτε ρυθμό, ούτε καλή ψυχολογία. Ο 32χρονος σέντερ πάλεψε, δεν ενθουσίασε, δεν απογοήτευσε, δεν περίμενε κάποιος πολλά περισσότερα από εκείνον στην πρώτη του εμφάνιση μετά από έναν χρόνο. Το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα θα είναι μια καλή ευκαιρία για να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик