Μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη ήρθε να φέρει γκρίνιες στους απανταχού φίλους της Εθνικής Αγγλίας, αφού σύμφωνα με το  Podcast: Stealing Victory, the untold story of the 1966 World Cup Heist η πιο λαμπρή ημέρα του Αγγλικού ποδοσφαίρου εορτάστηκε με ψεύτικο κύπελλο, αφού με πρωτοβουλία της ομοσπονδίας με την βοήθεια της Scotland Yard πήραν και έκρυψαν […]

Μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη ήρθε να φέρει γκρίνιες στους απανταχού φίλους της Εθνικής Αγγλίας, αφού σύμφωνα με το  Podcast: Stealing Victory, the untold story of the 1966 World Cup Heist η πιο λαμπρή ημέρα του Αγγλικού ποδοσφαίρου εορτάστηκε με ψεύτικο κύπελλο, αφού με πρωτοβουλία της ομοσπονδίας με την βοήθεια της Scotland Yard πήραν και έκρυψαν το αυθεντικό και έδωσαν ένα κάλπικο για τους εορτασμούς.

England's 1966 World Cup winners were duped into parading a FAKE trophy -  RokzFast

Να ανεβαίνεις στο πιο ψηλό σκαλί του κόσμου, να έχεις κάνει τον αγώνα της ζωής σου, και όταν φτάνεις στο τέλος και πανηγυρίζεις για την μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας σου, να το κάνεις με μια ψεύτικη κούπα. Αγγλία το μεγαλείο σου!

Theft of the Jules Rimet Trophy - Wikipedia

Ο Νόμπι Στάιλς που είχε στα χέρια του το αυθεντικό δεν κατάλαβε ποτέ, πως του το πήραν και το αντάλλαξαν με το μαϊμού κύπελλο. Τώρα όταν έχει αναλάβει να εκτελέσει το σχέδιο η Scotland Yard μετά από εντολή της ομοσπονδίας, λογικό να μην το πήρε χαμπάρι κανείς. Αλώστε μέσα στον πανζουρλισμό που επικρατούσε στα αποδυτήρια μετά τον μεγάλο τελικό με την Δυτική Γερμανία, άντε τώρα να καταλάβουν τι έγινε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик