Το EURO έχει προσφέρει μέχρι στιγμής αρκετά γκολ και θέαμα. Οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν τη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης της UEFA. Όμως η ομοσπονδία ασχολείται με αρκετά σοβαρότερα ζητήματα από την Κυριακή. Έχει ξεκινήσει έρευνα για “πιθανά ρατσιστικά περιστατικά” στους αγώνες της Ουγγαρίας κόντρα σε Πορτογαλία και Γαλλία. Θέση για αυτά τα ζητήματα πήρε ο αρχηγός […]

Το EURO έχει προσφέρει μέχρι στιγμής αρκετά γκολ και θέαμα. Οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν τη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης της UEFA.

Όμως η ομοσπονδία ασχολείται με αρκετά σοβαρότερα ζητήματα από την Κυριακή. Έχει ξεκινήσει έρευνα για “πιθανά ρατσιστικά περιστατικά” στους αγώνες της Ουγγαρίας κόντρα σε Πορτογαλία και Γαλλία.

Θέση για αυτά τα ζητήματα πήρε ο αρχηγός της Ολλανδίας, Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

Ζητάει από την UEFA να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

“Η UEFA καλείται να προστατέψει τους παίκτες και να πάρει απόφαση για αυτούς. Δηλαδή, αν σε κάποιο παιχνίδι ακουστούν ρατσιστικά συνθήματα ή φράσεις, τότε το παιχνίδι θα πρέπει να διακόπτεται.”

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε ο ίδιος, με τον ποδοσφαιριστή των “Οράνιε” να σημειώνει πως παλαιότερα η σκέψη του δεν ήταν να αποχωρήσει από το γήπεδο, όμως όπως αναφέρει τώρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την αναμέτρηση αν συμβεί κάποιο περιστατικό ρατσιστικού χαρακτήρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ