Η υπόθεση οχτάδα ήταν όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό για τον Ολυμπιακό και σήμερα ελπίζουμε να το κατάλαβε και ο Μπαρτζώκας, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει την μπάλα. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην… κατάρρευση των Πειραιωτών στη δεύτερη περίοδο, δίχως να μπορεί να εξηγήσει γιατί συνέβη αυτό. Αλλά μήπως είναι η πρώτη φορά; Εφές – […]

Η υπόθεση οχτάδα ήταν όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό για τον Ολυμπιακό και σήμερα ελπίζουμε να το κατάλαβε και ο Μπαρτζώκας, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει την μπάλα. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην… κατάρρευση των Πειραιωτών στη δεύτερη περίοδο, δίχως να μπορεί να εξηγήσει γιατί συνέβη αυτό. Αλλά μήπως είναι η πρώτη φορά;

Εφές – Ολυμπιακός 76 – 53

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την 5η συνεχόμενη ήττα του, και η ελευθερη πτώση συνεχίζεται. Μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και πολλες φιλοδοξίες, τελικά μετατράπηκε σε εφιάλτη. Και από Απρίλιο διακοπές και έχει ο θεός.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά στην Πόλη και τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο, προηγούμενος με 26-11. Όλων το μυαλό πήγε στην Βαρκελώνη και στη μεγαλειώδη εμφάνιση, που είχε κάνει απέναντι στην Μπαρτσελόνα, παίρνοντας μία τεράστια νίκη.

Από το 10’ και μετά, όμως, οι Πειραιώτες πήγαν στο αντίθετο άκρο. Χειρότερη εμφάνιση δεν πρέπει να έχουν ξανακάνει. Σημείωσαν 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και σε όλο το υπόλοιπο ματς 27 πόντους. Η αγωνιστική αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Μάλιστα από ένα σημείο και μετά η Εφές δεν φούλαρε τις μηχανές της, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει τη νίκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΦΕς - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς

Ο Ολυμπιακός κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και η εικόνα είναι, που προβληματίζει. Γιατί έρχεται ως συνέχεια της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και της κακής εμφάνισης στο «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την ευθύνη του και καλείται στα υπόλοιπα παιχνίδια να παρουσιάσει ένα πιο άρτιο σύνολο. Οι Αγγελόπουλοι δεν αλλάζουν εύκολα προπονητές, αλλά με εικόνες σαν την σημερινή, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Το μόνο ευχάριστο για τον Ολυμπιακό από την Κωνσταντινούπολη ήταν η νέα πολύ καλή εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο 27χρονος γκαρντ κερδίζει με το σπαθί του μία θέση στο κορμό του Ολυμπιακού και δείχνει στον Μπαρτζώκα ότι τον είχε αδικήσει όταν στις αρχές δεν τον έβαζε. 

Πλην του Γιαννούλη Λαρεντζάκη (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα) και ίσως και του Σάσα Βεζένκοβ (9 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα), ουδείς ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό. Αδύναμος κρίκος σχεδόν όλη η ομάδα, από τον Κώστα Σλούκα και τον Βασίλη Σπανούλη, μέχρι τον Γιώργο Πρίντεζη και τους Οκτάβιους Έλις – Χασάν Μάρτιν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι