Οι θεατές πήγαν να παρακολουθήσουν ένα αγώνα πρωταθλήματος Νέων πυγμαχίας στο Σμόλενσκ, αλλά η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια που δεν πίστευαν στα μάτια τους με τις καφρίλες των δύο αθλητών που ξέφυγαν εντελώς και το γύρισαν σε αγώνα ελευθέρου μποξ. Απαράδεκτες οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος νέων με τους δύο παλαιστές να […]

Οι θεατές πήγαν να παρακολουθήσουν ένα αγώνα πρωταθλήματος Νέων πυγμαχίας στο Σμόλενσκ, αλλά η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια που δεν πίστευαν στα μάτια τους με τις καφρίλες των δύο αθλητών που ξέφυγαν εντελώς και το γύρισαν σε αγώνα ελευθέρου μποξ.

Απαράδεκτες οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος νέων με τους δύο παλαιστές να έχουν προηγούμενα όπως αποδείχθηκε και στην πορεία του αγώνα ξέφυγαν από τον έλεγχο και άρχισαν τις μπουνιές και οι διαιτητές να προσπαθούν να τους ξεχωρίσουν.  Οι πρωταγωνιστές ήταν ο Μπαμπούλι Τσολόεφ από την Ινγκουσετία και ο Άλαν Μπαγκάεφ από τη Βόρεια Οσετία.

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν σε αγώνα πρωταθλήματος πάλης Νέων στο Σμόλενσκ, καθώς οι δύο παλαιστές κατέληξαν να παίζουν μπουνιές και φυσικά αμφότεροι αποβλήθηκαν. Τους έστειλαν στα αποδυτήρια και μετά από ώρα ηρέμησαν τα πράγματα, αλλά εκτός από τον αποκλεισμό τους από την συνέχεια των αγώνων θα τιμωρηθούν και με βαριά καμπάνα από την ομοσπονδία. 

Απολαύστε τους δύο μπόξερ…..

https://twitter.com/smir_ep/status/1334497481875468289

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ