Η εντυπωσιακή 26χρονη πρωταθλήτρια του Καναδά στο άλμα επί κοντώ σε κερδίζει αμέσως όχι μόνο για τις πολύ καλές επιδόσεις της, αλλά για την πολύ δυνατή και σέξι εμφάνιση της. Μια γνωριμία μαζί της επιβάλλεται. Πάμε λοιπόν… Γεννημένη στις 29 Ιουνίου του 1994 στο Οντάριο του Καναδά, η 26χρονη σήμερα Alysha Newman, ποτέ της δεν […]

Η εντυπωσιακή 26χρονη πρωταθλήτρια του Καναδά στο άλμα επί κοντώ σε κερδίζει αμέσως όχι μόνο για τις πολύ καλές επιδόσεις της, αλλά για την πολύ δυνατή και σέξι εμφάνιση της. Μια γνωριμία μαζί της επιβάλλεται. Πάμε λοιπόν…

Γεννημένη στις 29 Ιουνίου του 1994 στο Οντάριο του Καναδά, η 26χρονη σήμερα Alysha Newman, ποτέ της δεν σκεφτόταν να γίνει πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Για την ακρίβεια, είχε πάντα όνειρο να ασχοληθεί με τις γυμναστικές επιδείξεις. Ένας τραυματισμός στην πλάτη της, όμως, της στέρησε το δικαίωμα να συνεχίσει στη γυμναστική κι έτσι (κάπως τυχαία θα έλεγε κανείς) ο στίβος και τα άλματα αποτέλεσαν την επόμενη επιλογή της.

Το όνομά της εδώ και περίπου δύο χρόνια αρχίζει να ακούγεται όλο και περισσότερο στον αθλητικό χώρο, ενώ αν είχαν διεξαχθεί κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το φετινό καλοκαίρι, τότε θα τη γνώριζες ήδη. Και μάλιστα καλά. Βλέπεις, η Alysha Newman θεωρείται (και δικαιωματικά) ως το αντίπαλον δέος της δικιάς μας χρυσής Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη.

Η Newman κατάφερε πριν από περίπου ένα χρόνο να καταγράψει την προσωπική της καλύτερη επίδοση στο άθλημα, πηδώντας στα 4.82 μ. κι από ότι φαίνεται αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Αν καi στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 δεν τα πήγε πολύ καλά (ήταν μόλις 22 ετών) και αποκλείστηκε στα προκριματικά, ο στόχος της στους επόμενους Ολυμπιακούς (όταν γίνουν) είναι το χρυσό μετάλλιο, θέλοντας να γίνει η πρώτη Καναδή αθλήτρια που θα πετύχει κάτι τέτοιο στο άλμα επί κοντώ. Τώρα το αν θα τα καταφέρει απέναντι στην Κατερίνα Στεφανίδη, αυτό είναι άλλο θέμα.

Βέβαια, ο λόγος που η Newman έχει το δικό της φανατικό κοινό, αλλά και περίπου 400 χιλιάδες followers στο Instagram να την ακολουθούν, είναι εκτός από τις καλές της επιδόσεις, και η εμφάνισή της. Η Καναδή πρωταθλήτρια έχει αναλογίες μοντέλου, με ύψος 1.75 μ., ξανθά μακριά μαλλιά, γαλάζια μάτια και εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα.

Μάλιστα, ουκ ολίγες εταιρείες της έχουν ζητήσει κατά καιρούς να διαφημίσει τα προϊόντα τους μέσω Instagram. Μια δραστηριότητα, στην οποία ενδίδουν πλέον όλο και περισσότερες αθλήτριες.

Προς το παρόν, η Alysha Newman συνεχίζει τις σκληρές προπονήσεις της και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κι εμείς παραμένουμε συντονισμένοι στο Instagram της για να μαθαίνουμε πρώτοι τα νέα της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ