Η κυνική Αγγλία εξαφάνισε από την Κροατία από το γήπεδο. Kαι με γκολ του Στέρλινγκ επικράτησε με 1-0. Στην πρώτη νίκη στην ιστορία της σε πρεμιέρα τελικής φάσης Euro. Ο Μπέλιγχαμ έγινε ο νεότερος που παίζει σε Euro, την ώρα που ο Κέιν καταχειροκροτήθηκε βγαίνοντας προς τον πάγκο. Ο Φίλιπς ήταν η μεγάλη έκπληξη του […]

Η κυνική Αγγλία εξαφάνισε από την Κροατία από το γήπεδο. Kαι με γκολ του Στέρλινγκ επικράτησε με 1-0. Στην πρώτη νίκη στην ιστορία της σε πρεμιέρα τελικής φάσης Euro.

Ο Μπέλιγχαμ έγινε ο νεότερος που παίζει σε Euro, την ώρα που ο Κέιν καταχειροκροτήθηκε βγαίνοντας προς τον πάγκο.

Ο Φίλιπς ήταν η μεγάλη έκπληξη του Σάουθγκεϊτ στο αρχικό σχήμα. Και συνάμα ο κορυφαίος του γηπέδου. Από δική του ασίστ ήταν το νικητήριο γκολ του Στέρλινγκ. Ο ακούραστος χαφ ήταν μέσα σε ότι καλό έκαναν τα λιοντάρια στο γήπεδο.

Ο Στέρλινγκ από την άλλη φάνηκε βελτιωμένος.  Όχι μόνο τακτικά, αλλά και εκτελεστικά. Το διαγώνιο κόψιμο που έκανε στην φάση του γκολ, αλλά και ο τρόπος που εκτέλεσε έφεραν την υπογραφή και την δουλειά του Καταλανού τεχνικού.

Δείτε το γκολ του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σιτι που έκρινε το παιχνίδι:

Κάπως έτσι, τα λιοντάρια έχουν πάψει να παίζουν με τον κλασικό αγγλικό τρόπο kick n’run. Μπήκαν με φούρια στο ματς, έκλεισαν την Κροατία στο καβούκι τους, όταν πέρασε το πρώτο εφιαλτικό 20λεπτο, ζύγισαν εκ νέου το ματς, βρήκαν νωρίς στην επανάληψη το 1-0 και διαχειρίστηκαν ξανά με τακτική σύνεση το ματς, στην ουσία η δευτεραθλήτρια κόσμου δεν έκανε ούτε μισή φάση της προκοπής.

Δίχως παίκτη της Λίβερπουλ ή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αρχικό σχήμα από το Euro 1992, με ισορροπία στις γραμμές, η Αγγλία δεν έθελξε, αλλά έδειξε απολύτως σοβαρή στο πρώτο σημαντικό τεστ μπροστά στο απαιτητικό κοινό του Γουέμπλεϊ.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι