Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στο «Happy Day» ενόψει του νέου GNTM που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο σάλο. Φυσικά μέσα σε αυτό θα λείπει η Βίκυ Καγιά, κάτι που δεν παρέλειψε να αναφέρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκινάμε κανονικά το GNTM, τα γυρίσματα αρχίζουν τέλος Μαΐου. Έχω μάθει ότι οι συμμετοχές έχουν κάνει ρεκόρ, θα είναι και αγόρια και κορίτσια. Αν κάποιος το σκέφτεται να συμμετάσχει, προλαβαίνει ακόμα. Το κανάλι είναι σε διαδικασία αναζήτησης της αντικαταστάτριας της Βίκυς Καγιά. Δεν το ήξερα ότι αποχώρησε από το GNTM. Το έμαθα από το κανάλι. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που θα φύγει γιατί είναι το GNTM, είναι σχεδόν αναντικατάστατη. Μπορεί να έχουμε σύντομα ανακοίνωση. Ξέρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί αντικαταστάτρια.

Μίλησα μέσω μηνύματος με τη Βίκυ και μου είπε πολύ τρυφερά ότι είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει. Εγώ την καταλαβαίνω, γιατί έχει ένα καθημερινό πρόγραμμα, μόλις σταματούσε έπεφταν τα γυρίσματα του GNTM, ήξερα ότι της αρέσει το “Dancing with the Stars”, οπότε δεν θα έβλεπε τα παιδιά της καθόλου. Δεν ξέρω κάτι για την Ηλιάνα».

Τέλος, αναφερόμενος στη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, είπε: «Η εγκυμοσύνη ήταν πριν από τη δεύτερη καραντίνα. Δεν είναι ότι κλειστήκαμε μέσα και συνέβη. Όλα πάνε μια χαρά και ήθελα πολύ μια μεγάλη οικογένεια».