Τελικά ο Πικέ έκανε μπουρλότο το πρωτάθλημα Ισπανίας και έκανες ακόμα πιο τεταμένες τις σχέσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης με την τελευταία του συνέντευξη που είπε ξεκάθαρα ότι οι διαιτητές της Λα Λίγκα είναι φιλαράκια της Βασίλισσας. Χαμό έχει προκαλέσει στην Ισπανία η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζεράρ Πικέ στον youtuber DjMaRiiO. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός της […]

Τελικά ο Πικέ έκανε μπουρλότο το πρωτάθλημα Ισπανίας και έκανες ακόμα πιο τεταμένες τις σχέσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης με την τελευταία του συνέντευξη που είπε ξεκάθαρα ότι οι διαιτητές της Λα Λίγκα είναι φιλαράκια της Βασίλισσας.

Χαμό έχει προκαλέσει στην Ισπανία η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζεράρ Πικέ στον youtuber DjMaRiiO. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, «πέταξε φωτιές» προς την Ρεάλ, σχολιάζοντας πως σύμφωνα με έναν συμπατριώτη του ρέφερι, το 85% των διαιτητών είναι φίλαθλοι των Μαδριλένων!

«Ένας πρώην διαιτητής, δεν θυμάμαι ποιος, ίσως ο Ιτουράλδε (σ.σ. Γονθάλεθ, πρώην διεθνής διαιτητής), έλεγε ότι το 85% των διαιτητών είναι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένα στατιστικό που ειπώθηκε, μπορείς να το δεις. Πως, λοιπόν, να μην σφυρίζουν υπέρ της Ρεάλ;»

«Ασυναίσθητα, αλλά πως να μην γείρουν προς μια πλευρά εις βάρος της άλλης; Στο τέλος, αν είσαι φίλος του συλλόγου… Σέβομαι απολύτως τον επαγγελματισμό των διαιτητών. Ξέρω ότι προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά, αλλά όταν φτάνει μια στιγμή αμφιβολίας…» ανέφερε ο Πικέ.

Ενώ απευθυνόμενος προς τον youtuber που είναι οπαδός της Ρεάλ, σχολίασε: «είστε τόσο συνηθισμένοι (σ.σ. οι της Ρεάλ) να σας τα δίνουν όλα. Αυτό που συνέβη πέρυσι μετά την διακοπή είναι ό,τι πιο απίθανο έχω δει στην ζωη μου. Σε έναν αγώνα στο Σαν Σεμπαστιάν (σ.σ. Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2), όπου υπάρχουν τέσσερις αμφισβητούμενες φάσεις, τις σφυρίζουν όλες υπέρ της. Είστε συνηθισμένοι να παίρνετε τα σφυρίγματα και μετά όταν δεν το σφυρίζουν, λέτε ότι μπορούσε να σφυριχθεί».

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι μεγάλοι ευνοούμαστε πολύ περισσότερο από τους μικρούς. Εσύ μπορείς να κάνεις ότι συγκρίσεις θέλεις, αλλά ιστορικά η διαιτησία έχει ευνοήσει περισσότερο την Ρεάλ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ