Η Πρέμιερ Λιγκ καλεί τον Τόμας Τούχελ. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αφού στην Τσέλσι θέλουν τον Γερμανό τεχνικό, που βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας μετά την απόλυση του από την Παρί. Γιατί έτσι έχουν τα πράγματα. Η Παρί τον έδιωξε ως αποτυχημένο. Αλλά η Τσέλσι που είναι στα όρια νευρική κρίσης έδιωξε τον Φρανκ Λάμπαρντ. Το ανακοίνωσε […]

Η Πρέμιερ Λιγκ καλεί τον Τόμας Τούχελ. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αφού στην Τσέλσι θέλουν τον Γερμανό τεχνικό, που βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας μετά την απόλυση του από την Παρί. Γιατί έτσι έχουν τα πράγματα. Η Παρί τον έδιωξε ως αποτυχημένο.

Αλλά η Τσέλσι που είναι στα όρια νευρική κρίσης έδιωξε τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

«Τα αποτελέσματα έπαιξαν τον ρόλο τους μαζί με το γεγονός πως δεν φαινόταν δρόμος προς την βελτίωση» 

«Έχω εξαιρετική σχέση με τον Φρανκ, είναι θρύλος για την ομάδα, είναι άνθρωπος ειλικρινής και με τρομερή εργατικότητα. Όμως, αποφασίστηκε πως για να αλλάξει η ομάδα έπρεπε να αλλάξει ο άνθρωπος στον πάγκο. Τον ευχαριστώ και προσωπικά για όσα πρόσφερε, παραμένει θρύλος, όσα έχει πετύχει δεν σβήνουν και παραμένει ευπρόσδεκτος στο “Στάμφορντ Μπριτζ’» ανέφερε ο Αμπράμοβιτς.

Ο Λάμπαρντ έφυγε με απολογισμό σε 84 αγώνες, 44 νίκες, 17 ισοπαλίες, 23 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και ποσοστό νικών στο 52,38%.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν μπορούσε να βελτιώσει την εικόνα των «μπλε», και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς που δεν φημίζεται για την υπομονή του, τον απομάκρυνε από την θέση του προπονητή

Frank Lampard: Roman Abramovich's arrival at Chelsea made my career |  Football News | Sky Sports

Το καλοκαίρι ο Λάμπαρντ ξόδεψε τόσα χρήματα για μεταγραφές και ειδικά από μεσοεπιθετικούς, αλλά ακόμα δεν μπορεί να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα για την κορυφή.

Από τον Φράνκ Λάμπαρντ που ακόμα δεν έχει δικαιώσει τον Αμπράμοβιτς κοιτάζει για τον επόμενο σωτήρα της. Ο Τούχελ έμεινε ελεύθερος από την Παρί (για την ακρίβεια τον σούταραν) και φαντάζει για τους ανθρώπους της Τσέλσι ο ιδανικός αντικαταστάτης. Κάτι παραπάνω θα βλέπουν…..

Τον ήθελαν και την εποχή που σταμάτησε ο μεγάλος Αρσέν Βενγκέρ, αλλά ενώ ήταν το πρώτο φαβορί ο Γερμανός να διαδεχτεί τον Αλσατό τεχνικό, τελικά δεν προχώρησε.

Ο Αμπράμοβιτς κοιτάζει το μπλοκάκι του και βλέπει πρώτο στην λίστα το όνομα του Γερμανού. Αλλά και από την πλευρά του Τούχελ λέγεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild ότι θέλει να αναλάβει την Τσέλσι και να συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους συμπατριώτες του Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάβερτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, αλλά και με τον Τιάγκο Σίλβα που είχε υπό τις οδηγίες του στην Παρί.

Chelsea consider Thomas Tuchel appointment as Abramovich to make Frank  Lampard sack call | Football | Sport | Express.co.uk

Υπάρχει και ιστορία…

Το 2017 είχε γίνει ανεπίσημη πρόταση της Τσέλσι προς τον Τούχελ, όταν εκείνος σταμάτησε την συνεργασία του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ