Ο Μάρτιν Οντεγκααρντ επιστρέφει στην Ισπανία. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα μείνει στη  Σίτι. Αναγκάζοντας την Αρσεναλ να στρέψει αλλού την προσοχή της για να ενισχύσει το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο Μίκελ Αρτέτα πρότεινε την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον από τη Λέστερ. Οι «κανονιέρηδες» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ […]

Ο Μάρτιν Οντεγκααρντ επιστρέφει στην Ισπανία. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα μείνει στη  Σίτι. Αναγκάζοντας την Αρσεναλ να στρέψει αλλού την προσοχή της για να ενισχύσει το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο Μίκελ Αρτέτα πρότεινε την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον από τη Λέστερ.

Οι «κανονιέρηδες» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους, προτίθενται να δώσουν δυο παίκτες τους. Να τους πουλήσουν προκειμένου να μην έχουν θέμα με τις οικονομικές απαιτήσεις της Λέστερ. Καθώς, το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε δυο χρόνια και η αξία του ανέρχεται στα 55 εκατομμύρια ευρώ. Η κυπελλούχος Αγγλίας και κάτοχος του Community Shield φυσικά θα ζητήσει παραπάνω χρήματα από αυτά.

Ο Μάντισον να αναφέρουμε ότι έπαιξε 71 λεπτά στο πρόσφατο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Σούπερ Καπ Αγγλίας (Community Shield). Αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας και μένει να δούμε κατά πόσο διατεθειμένος είναι να μεταβεί στην Άρσεναλ.

Παίκτης που σκοράρει όμορφα τέρματα:

Παίκτης που πλασάρει ιδανικά:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик