Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την γκέλα μεγατόνων έριξε στο Ολντ Τράφορντ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συνέχισε χωρίς νίκη, αλλά σήμερα δεν τρίτωσε το κακό. Έβγαλε αντίδραση και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Σαουθάμπτον που από πολύ νωρίς έπαιζε με δέκα παίχτες. Ο Ράσφορντ ξεπέρασε τον Καντονά Το πιο ιστορικό γκολ της καριέρας του… μέχρι το […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την γκέλα μεγατόνων έριξε στο Ολντ Τράφορντ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συνέχισε χωρίς νίκη, αλλά σήμερα δεν τρίτωσε το κακό. Έβγαλε αντίδραση και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Σαουθάμπτον που από πολύ νωρίς έπαιζε με δέκα παίχτες.

Ο Ράσφορντ ξεπέρασε τον Καντονά

Το πιο ιστορικό γκολ της καριέρας του… μέχρι το επόμενο σημείωσε ο Μάρκους Ράσφορντ απέναντι στη Σαουθάμπτον. Ο Βρετανός στράικερ πέτυχε το δεύτερο από τα τέσσερα γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος κι έτσι έφτασε τα 83 γκολ κι ανέβηκε μία θέση στη λίστα των all-time σκόρερ του συλλόγου. Ποιον ξεπέρασε; Τον θρυλικό Ερίκ Καντονά, ο οποίος σταμάτησε στα 82 και πλέον, ο Ράσφορντ βρίσκεται στη 14η θέση και χρειάζεται άλλα τρία για να προσπεράσει άμεσα και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 9 – 0

Ο Άλεξ Γιάνκεβιτς έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Μακ Τόμινεϊ 79 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σαουθάμπτον, είδε την κόκκινη, και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. 

Φοβερά πράγματα στην Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι διέλυσαν με 9-0 την Σαουθάμπτον.

Εφιαλτικότερο σενάριο δεν μπορούσε να φανταστεί ο Χάζενχουτλ, ο οποίος παρουσίασε τη Σαουθάμπτον με πολλές αλλαγές λόγω απουσιών. Μόλις στο 2ο λεπτό ο 19χρονος Γιάνκεβιτς έκανε… δολοφονικό τάκλιν στον ΜακΤόμινεϊ και στο ντεμπούτο ως βασικός στην PL αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Σκωτσέζος στάθηκε τυχερός, επέστρεψε στο ματς και οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά. Στο 18ο λεπτό ήρθε και το γκολ!

Ο Σο έκανε υπέροχη σέντρα και ο Μπισάκα με ωραία επαφή μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα. Η Μάντσεστερ είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 25′ ήρθε το δεύτερο τέρμα, όταν από ασίστ του Γκρίνγουντ ο Ράσφορντ πέτυχε το 2-0 κι έφτασε τα 16 γκολ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις. Παράλληλα, ήταν το 83ο τέρμα του με τα κόκκινα κι ανέβηκε στην 14η θέση των all-time σκόρερ του συλλόγου, αφήνοντας πίσω τον θρυλικό Ερίκ Καντονά.

Η Σαουθάμπτον είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 28′, αλλά τη φαουλάρα του Πράους έβγαλε εντυπωσιακά ο Ντε Χέα. Η Μάντσεστερ έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, στο 32′ ο Μπρούνο δε βρήκε δίχτυα, αλλά το έκανε στο 34′ ο Μπέντναρεκ! Ο Ράσφορντ έβγαλε εξαιρετική παράλληλη σέντρα και ο Πολωνός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Γιουνάιτεντ δεν κατέβασε ρυθμό και στο 39′ από τη δεύτερη ασίστ του Σο, ο Καβάνι με κεφαλιά πέτυχε το 4-0. Ο Ουρουγουανός στο 42′ θα μπορούσε να είχε κερδίσει πέναλτι, αλλά τελικά το VAR το… μετέτρεψε σε φάουλ!

Ο Σόλσκιερ άφησε στα αποδυτήρια Καβάνι, Σο, η Μάντσεστερ παρουσιάστηκε χωρίς… διάθεση για περισσότερα γκολ και στο 53’ είδε τον Τσε Αντανς να βρίσκει δίχτυα. Ωστόσο, το VAR ήταν εκεί για να… εξοργίσει ξανά τον Χάζενχουτλ, μιας και το γκολ ακυρώθηκε για χιλιοστά ως οφσάιντ. Ανάσες πήρε και ο Ράσφορντ, με τον Τζέιμς να παίρνει θέση στο γήπεδο. Oι Reds μετά το 60’ ανέβασαν ξανά στροφές και στο 69’ βρήκαν δίχτυα για πέμπτη φορά. Ο Μπρούνο έκανε την 8η φετινή του ασίστ στο πρωτάθλημα, ο Μαρσιάλ κατέβασε ωραία και σκόραρε το 5-0. 

Οι «Αγιοι» συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά και το… πλήρωσαν με ακόμα ένα τέρμα, μιας και στο 71’ ο ΜακΤόμινεϊ με δυνατό σουτ πέτυχε το 6-0! Γκολ πέτυχε και ο Μπρούνο Φερνάντες, το 12ο του στη φετινή PL. Ο Μπέντναρεκ στο 85’ ανέτρεψε τον Μαρσιάλ, αντίκρισε κακώς την κόκκινη κάρτα από τον Ντιν και ο Πορτογάλος δεν αστόχησε! Κι όμως η Γιουνάιτεντ δε σταμάτησε εκεί, αφού στο 90’ από ωραία σέντρα του Μπισάκα ο Μαρσιάλ πέτυχε το 8-0! Όχι, το ματς τελείωσε με ένατο γκολ, αφού στις καθυστερήσεις ο Μπρούνο έκανε ασίστ και ο Τζέιμς διαμόρφωσε το 9-0. Ναι, σε δυο χρόνια ο Χάζενχουτλ δέχθηκε ξανά… εννέα τέρματα!!!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ