Οι Ροσονέρι, ως γνωστόν, θα προτιμούσαν να μην ψάχνουν και επιθετικό μέσο. Υπάρχουν ούτως ή άλλως, άλλωστε, άλλα ανοιχτά μέτωπα. Θα ήταν καλύτερα, επομένως, αν δεν έπρεπε να ψάχνουν και για αυτή τη θέση, αλλά ξέρουμε όλοι πώς πήγαν τα πράγματα. Και ένα όνομα που έρχεται ξαφνικά στην επικαιρότητα για τη Μίλαν είναι αυτό του […]

Οι Ροσονέρι, ως γνωστόν, θα προτιμούσαν να μην ψάχνουν και επιθετικό μέσο. Υπάρχουν ούτως ή άλλως, άλλωστε, άλλα ανοιχτά μέτωπα. Θα ήταν καλύτερα, επομένως, αν δεν έπρεπε να ψάχνουν και για αυτή τη θέση, αλλά ξέρουμε όλοι πώς πήγαν τα πράγματα. Και ένα όνομα που έρχεται ξαφνικά στην επικαιρότητα για τη Μίλαν είναι αυτό του Τάντιτς.

Η ηλικία του Σέρβου, ο οποίος είναι 32 ετών, δεν είναι και ό,τι καλύτερο, όπως λέει και το Sky Italia. Οι Ροσονέρι, άλλωστε, θέλουν να αποκτούν νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα εξελίσσονται με τη φανέλα τους. Χρειάζεται και η εμπειρία όμως και ο Τάντιτς έχει τέτοια, όπως έχει και τη δυνατότητα να παίξει παντού μπροστά. Είτε ως επιθετικός μέσος, είτε στα άκρα, είτε σαν δεύτερος επιθετικός.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που αρέσει περισσότερο στη Μίλαν, η οποία έχει μιλήσει με τον Τάντιτς. Βασικά, σύμφωνα με το Sky Italia, ο Σέρβος είπε στους Μιλανέζους ότι θέλέι. Αρα οι δύο πλευρές, οι οποίες συνεχίζουν να μιλάνε, θα τα βρουν. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Αγιαξ.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ανάμεσα στους Ροσονέρι και στους Ολλανδούς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις. Λογικά αυτό θα γίνει προσεχώς, εκτός κι αν προκύψει κάτι καλύτερο. Οπως, για παράδειγμα, ο Ντάμσγκααρντ της Σαμπντόρια. Η οποία φέρεται να δέχεται να συζητήσει μόνο για λεφτά, χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα. Και όχι για λιγότερα από 25-30 εκατ. ευρώ…

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα