Σίγουρα μια πρωτοποριακή κίνηση από πλευράς Βόλφσμπουργκ, καθώς θα αποτελέσει χορηγό άλλης ομάδας. Οι συμφωνίες στο ποδόσφαιρο πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Η Γερμανική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα μια στρατηγική συνεργασία που δεν έχει προηγούμενο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ένας επαγγελματικός σύλλογος θα φέρει στο μπροστινό μέρος της φανέλας του, το έμβλημα ενός άλλου […]

Σίγουρα μια πρωτοποριακή κίνηση από πλευράς Βόλφσμπουργκ, καθώς θα αποτελέσει χορηγό άλλης ομάδας.

Οι συμφωνίες στο ποδόσφαιρο πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Η Γερμανική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα μια στρατηγική συνεργασία που δεν έχει προηγούμενο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ένας επαγγελματικός σύλλογος θα φέρει στο μπροστινό μέρος της φανέλας του, το έμβλημα ενός άλλου επαγγελματικού συλλόγου.

Η Chattannooga FC, ομάδα τρίτης κατηγορίας των ΗΠΑ, στην οποία δραστηριοποιείται έντονα η Volskwagen Group (εταιρεία που ελέγχει και τους «λύκους») θα έχει στη φανέλα της το σήμα της Γερμανικής ομάδας.

Η συνεργασία των δύο συλλόγων έχει ξεκινήσει από το 2017, όμως πλέον πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Σε αντάλλαγμα, ο γερμανικός σύλλογος θα αναλάβει τη χρηματοδότηση της Ακαδημίας της Chattannooga FC, καθώς και την επανασύσταση του Γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, το 2022.

Δείτε τις φανέλες παρακάτω:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ