Ο Αλφρέντο Μορέλος (Alfredo José Morelos Aviléz) είναι ένας κολομβιανός ποδοσφαιριστής που παίζει ως επιθετικός για την ομάδα των προτεστάντων στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα και για την εθνική ομάδα της Κολομβίας. Και μπράβο του θα πει κάποιος…αλλά αξίζει να μάθουμε περισσότερα πραγματάκια για τον άσο της Σκωτσέζικης ομάδας. Το όνομα του παίζει αρκετά και θα παίξει […]

Ο Αλφρέντο Μορέλος (Alfredo José Morelos Aviléz) είναι ένας κολομβιανός ποδοσφαιριστής που παίζει ως επιθετικός για την ομάδα των προτεστάντων στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα και για την εθνική ομάδα της Κολομβίας. Και μπράβο του θα πει κάποιος…αλλά αξίζει να μάθουμε περισσότερα πραγματάκια για τον άσο της Σκωτσέζικης ομάδας. Το όνομα του παίζει αρκετά και θα παίξει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. 
.
Ο νεαρός άσος αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Ευρώπης καθώς την τελευταία τριετία, εντυπωσιάζει με την φανέλα των Σκωτσέζων. Συνολικά, μετράει 77 τέρματα σε 137 συμμετοχές ενώ έχει μοιράσει και 29 ασίστ. Ακόμα, την σεζόν 2018/19, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 18 γκολ ενώ φέτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την τρομερή χρονιά του Έντουαρντ της Σέλτικ (21 τέρματα).
.
Premier League: El Everton le declara la 'guerra' al Lille por Alfredo Morelos | MARCA Claro Colombia
.

Η ιστορία και οι επιδόσεις που προκαλούν
.

Η ιστορία του ξεκινά το καλοκαίρι του 2017 όταν η Ρέιντζερς απέκτησε τον 21χρονο Κολομβιανό, Alfredo Morelos. Ο 20χρονος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ελσίνκι, σημειώνοντας 11 γκολ στις 12 πρώτες αγωνιστικές της Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας. Μέσα σε διάστημα τριών ετών ο Αλφρέντο Μορέλος είναι ήδη το καυτό όνομα της Ρέιντζερς και πρώτος σκόρερ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες με 22 γκολ. Ο μεγάλος θρύλος της ομάδας Ally Mccoist είχε 21. 

Τώρα αν στα γκολ της Ρείντζερς προσθέσουμε και αυτά που είχε πετύχει με την Ελσίνκι φτάσει συνολικά στα 26. Χαρακτηριστικό ότι τα έχει πετύχει όλα στο Γιουρόπα Λιγκ και βρίσκεται στην 8η θέση των σκόρερ της διοργάνωσης, υπολογίζοντας και την εποχή που λεγόταν Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών είναι ο γνωστός Χένρικ Λάρσον με 40 γκολ, και με μόλις στα 24 ο Κολομβιανός διεθνής έχει όλο το μέλλον μπροστά του να τον ξεπεράσει. 

Οι εμφανίσεις έχουν προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων και η τιμή του έχει πάρει την ανηφόρα. Είναι λίγο παραπάνω νευρικός στους αγώνες και είναι συλλέκτης καρτών στους αγώνες του. Χαρακτηριστικά με την ομάδα της Γλασκώβης έχει 40, κίτρινες και 7 κόκκινες. Αλλά μεταξύ μας ποιος δίνει σημασία, όταν ο καυτός επιθετικός που σκοράρει σαν πολυβόλο και έχει σε 159 αγώνες 84 γκολ και 33 ασίστ.

Ένα επιτυχημένο ταξίδι από Κολομβία – Φιλανδία – Σκωτία – και μετά που;

https://www.youtube.com/watch?v=EtOh5Cl2ED0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν