Η U20 της Βραζιλιάνικης Βάσκο Ντα Γκάμα έγινε… viral, καθώς δύο παίκτες της ήθελαν να δοκιμάσουν μια κομπίνα και εν τέλει τα έκαναν μαντάρα. Συνήθως, στις εκτελέσεις φάουλ ανυπομονούμε λιγάκι περισσότερο για την έκβαση της φάσης. Είτε για να απολαύσουμε κάποια απευθείας εκτέλεση φάουλ, είτε για κάποια τροφοδότηση προς τους υπόλοιπους παίκτες μιας ομάδας. Ακόμη […]

Η U20 της Βραζιλιάνικης Βάσκο Ντα Γκάμα έγινε… viral, καθώς δύο παίκτες της ήθελαν να δοκιμάσουν μια κομπίνα και εν τέλει τα έκαναν μαντάρα.

Συνήθως, στις εκτελέσεις φάουλ ανυπομονούμε λιγάκι περισσότερο για την έκβαση της φάσης. Είτε για να απολαύσουμε κάποια απευθείας εκτέλεση φάουλ, είτε για κάποια τροφοδότηση προς τους υπόλοιπους παίκτες μιας ομάδας.

Ακόμη έχουμε την ανυπομονησία για να δούμε τί ακριβώς θα σκεφτεί, ο εκτελεστής της στημένης φάσης. Όμως, μια ομάδα από τη Βραζιλία έγινε viral, αλλά όχι για κάποια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ. Κάθε άλλο…

Η ομάδα κάτω των 20 ετών για τη Βάσκο Ντα Γκάμα κατά την αναμέτρησή της, κέρδισε ένα φάουλ σε σχετικά καλό σημείο. Η μπάλα στήθηκε λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και αριστερά.

Στην μπάλα πήγαν δύο παίκτες, όπως θα δείτε και παρακάτω. Όπως φαίνεται, είχαν συνεννοηθεί να πραγματοποιήσουν μια κομπίνα, για την εκτέλεση του στημένου.

Ο διαιτητής σφύριξε και… τα θαλάσσωσαν. Πώς; Αντί να κάνει ο ένας προσποίηση κι ο άλλος να εκτελέσει, τα έκαναν μαντάρα.

Πέρασαν και οι δύο πάνω από την μπάλα, ο ένας έμεινε στα αριστερά και ο άλλος τον τροφοδότησε με πάσα, την οποία ο συμπαίκτης του δεν έπιασε. Κίνηση από τον αμαρκάριστο παίκτη δεν έγινε ποτέ, προς την μπάλα.

Με την φάση να καταλήγει, απλά ένα άουτ! Μάλλον, δεν ήταν μια δουλεμένη φάση στην προπόνηση, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Δείτε τη φάση και… προσπαθήστε να μη γελάσετε:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Brasileirão

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ