Τελικά μες την ατυχία του φαίνεται ότι θα σταθεί τυχερός ο Πικέ, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στο τέλος της χρονιάς. Δεν έφτανε η ήττα και η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του για τον Ρόναλντ Κούμαν, ήρθε και ο τραυματισμός του Ζεράρ Πικέ για να δέσει […]

Τελικά μες την ατυχία του φαίνεται ότι θα σταθεί τυχερός ο Πικέ, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στο τέλος της χρονιάς.

Δεν έφτανε η ήττα και η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του για τον Ρόναλντ Κούμαν, ήρθε και ο τραυματισμός του Ζεράρ Πικέ για να δέσει το γλυκό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, ο τραυματισμός του Πικέ στο δεξιό γόνατο, έχει υποστεί κάκωση τρίτου βαθμού στον έσω πλάγιο είναι αρκετά σοβαρός, αφού έχει πειραχθεί τόσο ο έσω σύνδεσμος όσο και ο πρόσθιος χιαστός, χωρίς ωστόσο να γίνει λόγος για ρήξη. 

Αυτό έκανε γνωστό, ο ραδιοφωνικός σταθμός Catalunya Radio σχετικά με την ζημιά, που έχει υποστεί ο έμπειρος αμυντικός στους συνδέσμους, αλλά και στον χιαστό του γονάτου του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Πικέ θα  μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, κάτι το οποίο πιθανολογείται να συμβεί γύρω στα τέλη αν τελικά τα καταφέρει και ξαναπαίξει για την τρέχουσα σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ