Σίγουρα πρόκειται για τον φύλακα-άγγελο της Τσέλσι, με τον Εντουάρντ Μεντί να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τους «μπλε». Μπορεί να βρίσκεται μόλις μία σεζόν στην Τσέλσι, όμως ο Εντουάρντ Μεντί έχει καταφέρει να πετύχει κάτι τρομερό! Έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του συλλόγου, ο οποίος έχει κρατήσει το «μηδέν» στην εστία της ομάδας του, […]

Σίγουρα πρόκειται για τον φύλακα-άγγελο της Τσέλσι, με τον Εντουάρντ Μεντί να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τους «μπλε».

Μπορεί να βρίσκεται μόλις μία σεζόν στην Τσέλσι, όμως ο Εντουάρντ Μεντί έχει καταφέρει να πετύχει κάτι τρομερό! Έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του συλλόγου, ο οποίος έχει κρατήσει το «μηδέν» στην εστία της ομάδας του, στις 7 από τις πρώτες 8 εμφανίσεις του στο Champions League!

Δεν τρώει με τίποτα γκολ, κατεβάζει ρολά. Ο 29χρονος παίκτης της Τσέλσι έχει βγει «λίρα εκατό» για τους μπλε! Από την ώρα που μετακόμισε στο Λονδίνο, έχει γίνει ο «κέρβερος» στην εστία της ομάδας.

Μάλιστα, έχει ξετρελάνει και τον Λάμπαρντ, αλλά και τον νυν προπονητή, Τόμας Τούχελ.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει αρκετά εντυπωσιακά ο κίπερ της Τσέλσι. Πέραν του ότι έχει πάρει γάντια… βασικού στο σπίτι του, έχει ξεχωρίσει και στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης! Κανείς δεν έχει κρατήσει περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία της ομάδας του (10).

Επιπλέον, και στην απαιτητική διοργάνωση του Champions League, ο Μεντί έχει κρατήσει το «μηδέν» στις 7 από τις πρώτες 8 εμφανίσεις του. Κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς στην ιστορία του συλλόγου, όντας ο πρώτος, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, μετράει 700 λεπτά στην Ευρώπη, που δεν έχει παραβιαστεί η εστία του, σε κανονική ροή παιχνιδιού. Σε 34 ματς με την Τσέλσι, έχει κρατήσει το «μηδέν» στα 21. Μιλάμε για εντυπωσιακούς αριθμούς.

Δείτε τον σε δράση:

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ